Forhandler af letpallereoler og grenreoler i topkvalitet

Er du på udkig efter en ny grenreol, går du ikke galt med udvalget hos Reol Hansen. Her er kvaliteten altid i top, uanset om du skal bruge letpallereoler, arbejdsborde eller filebænke. Besøg webshoppen, se nærmere på dine mange muligheder og gør en god handel.

Reolhansen

Letpallereoler til stærke priser

Har du brug for mere opbevaringsplads, kan du finde flere billige løsninger hos Reol Hansen, som for eksempel letpallereoler til stærke priser. Letpallereoler er oplagte til hvis du har brug for mere vægt end lagerreolen kan klare, og så er de enormt stabile. Derudover er de ikke ligeså klodsede og umedgørlige som pallereoler. Den populære forhandler tilbyder både nye og brugte letpallereoler, til både private og erhvervslivet, og du har naturligvis flere forskellige varianter at vælge imellem. De fører blandt andet Letwida, Letfransk og Tjeklong modeller, så uanset dine specifikke behov, bør du ikke snyde dig selv for et kig deres letpallereoler. Er du i tvivl om hvor meget vægt dine letpallereoler skal kunne holde til, er du altid meget velkommen til at kontakte deres kundeservice direkte.

Find en grenreol der matcher dine behov

Grenreoler fører de mange af hos Reol Hansen, og der er derfor god chance for at du kan finde en der matcher netop dine behov. Kunne du for eksempel tænke dig en grenreol der kan monteres på hjul, er deres udvalg noget for dig. Her tilbyder de blandt andet grenreoler med pregalvaniseret reolstamme og blå pulverlakerede grene, og så fås de både som enkelt og dobbelt. Deres grenreoler kan desuden monteres med endestop på grenene, og de er simple og nemme at samle. Du kan ovenikøbet sammensætte størrelsen af din grenrol, så du kan få den helt rigtige løsning for dig. Lyder det som noget for dig så tag et kig på hele udvalget og find den rette model.