Forhandler af pejsebrænde og andre typer brænde i topkvalitet

Den Gamle Brugs sælger super godt brænde og leverer til hele Sjælland. Læs mere om de forskellige slags pejsebrænde her.

Den Gamle Brugs

Brænde i topkvalitet

Den Gamle Brugs sælger kvalitetsbrænde, og leverer til hele Sjælland, og hvis du leder efter godt træ til vinteren til gode priser, så kan du være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge her i butikken. Der er mange forskellige gode brændesorter og ingen tvivl om, at du nok skal kunne få fat i den rigtige. Det er så dejligt at tænde op i pejsen eller brændeovnen derhjemme, om vinteren og efteråret, for den stemning som der breder sig i rummet er fantastisk. Man kan dufte træet der brænder og mærke hvordan varmen breder sig i takt med lydende fra træet, der knitrer. På dgb-braende.dk kan du finde godt brænde leveret til hele Sjælland uden ekspeditionsgebyr, og du kan være sikker på at kvaliteten er helt i top. Godt brænde hænger ikke på træerne, og derfor skal man finde en god leverandør! Denne kan blive din nye leverandør af brænde.

Pejsebrænde og træpiller

Den Gamle Brugs sælger mange forskellige slags pejsebrænde foruden selvfølgelig træpiller og træbriketter, men hvis du stadig har en god gammeldags pejs, brændeovn eller et ildsted, så er det pejsebrænde du skal have fat i. Det er også meget forskelligt fra træbriketter, for det knitrer på en helt særlig måde, som man ikke oplever med de pressede briketter. Det er derfor det er noget helt særligt, for hvert brændestykke er unikt og afgiver unikke lyde og skal antændes på sin helt egen måde. Det er skønt at fyre op i pejsen, det giver nemlig en rigtig god stemning og du vil helt sikkert elske de forskellige gode sorter, som du kan finde på hjemmesiden. Der er fx ovntørret brænde og gratis levering i Sjællands Odde, Holbæk og Kalundborg. Der er forskellige sorter af pejsebrænde, men du kan være sikker på at hele er i bedste og tørreste kvalitet og lige til at tænde.