Forkæl dine dyr med sunde hundesnacks og naturligt kattefoder fra WinnerPlus

Du bør være sikker på at du får det bedste til dine dyr, det gælder både foder og snacks. Tager du ind forbi WinnerPlus er du sikker på at finde hundesnacks og naturligt kattefoder. Det er foder der indeholder de bedste næringsstoffer, så dine dyr har et godt og sundt liv.

WinnerPlus

Brug hundesnacks med naturlige råvarer til hundetræningen

Du har helt sikkert lyst til at forkæle din hund med de bedste snacks. Hvis du leder efter god kvalitet, så har WinnerPlus sunde hundesnacks, som du bare må give din hund. Udover at du kan forkæle din hund, vil du også være sikker på at der ikke er tilsætningsstoffer og sukker i. Deres hundesnacks er alle lavet af 100 % kød, og indeholder hverken gluten eller korn. De er helt perfekt til hundetræning, da din hund vil gøre alt, for at få de lækre hundesnacks. Du kan finde hundesnacks der er lavet på forskelligt kød, blandt andet fra okse, kylling og and. Vil du vide mere om deres hundesnacks, eller andre produkter, kan du tage kontakt til WinnerPlus, der giver professionel rådgivning om hundefoder.

Find naturligt kattefoder til unge og gamle katte

Med katte er det selvfølgelig lige så vigtigt, at du giver dem god og sund mad. Du kan derfor også finde naturligt kattefoder hos WinnerPlus, der indeholder de rette ernæringsstoffer. Med naturligt kattefoder er du helt sikker på at der ikke er noget i, som katten ikke kan tåle. Det vil sige du hverken har sukker, soja, gluten eller korn. I stedet er deres naturlige kattefoder lavet på 100 % naturlige råvarer i den bedste kvalitet. Du vil derfor ikke få kemiske farvestoffer, eller aromastoffer. Det er helt sikkert det bedste valg med naturligt kattefoder, til din kat. Bestiller du naturligt kattefoder for over 399,- er du garanteret fri fragt. Du vil desuden kunne få professionel hjælp til valg af kattemad hos WinnerPlus, der ved hvor vigtige dine kæledyr er.