Forskellige typer varmepumper på nettet

På Elspareshoppen.dk finder du et stort udvalg med mange modeller af både luft til luft og luft til vand varmepumper. I forhold til at varme dit hus op med eksempelvis et oliefyr, er der penge at spare ved at investere i en varmepumpe. På Elspareshoppen.dk finder du mange modeller af varmepumper, selvfølgelig til rigtig gode priser. Så klik ind på Elspareshoppen.dk og se det store udvalg af luft til luft og luft til vand varmepumper, hvis du gerne vil spare penge på din varmeregning.

Luft til luft varmepumper

Elspareshoppen.dk har et stort udvalg af luft til luft varmepumper. Luft til luft varmepumper udnytter varmen i luften uden for dit hjem til at varme dit hjem op. Luft til luft varmepumper kører ved hjælp af el, men bruger ikke meget energi i forhold til oliefyr og lignende. Du kan selv læse meget mere om de mange modeller af luft til luft varmepumper på Elspareshoppen.dk. På den måde kan du finde den luft til luft varmepumper, som bedst passer til netop dit eller jeres behov. Du kan også få et GSM-modul til din luft til luft varmepumpe, så du kan styre anlægget, når du er væk fra huset. Du finder også luft til vand varmepumper på Elspareshoppen.dk.

Luft til vand varmepumper

Hvis du leder efter en luft til vand varmepumpe, finder du et stort udvalg med mange modeller hos Elspareshoppen.dk. Uanset hvilket behov du har, vil en af de mange modeller i det store udvalg passe til dig. Priserne på de mange modeller er rigtig billig, og du sparer også penge på regningen til at varme vandet op, i forhold til eksempelvis et oliefyr. På Elspareshoppen.dk kan du også læse en beregning fra Energiministeriet, hvor du kan se hvad forskellen på et oliefyr og luft til vand varmepumper er. Så klik ind og se det store udvalg af luft til vand varmepumper på Elspareshoppen.dk.