Friedrichstadt og Sylt eller Dresden med bus

Rejs til Friedrichstadt og Sylt med bus hos Ans Rejser. Denne danske rejsespecialist tilbyder et væld af ferier til Tyskland inkl. den historiske by Dresden, tæt på den tjekkiske grænse. Bestil rejsen i god tid på www.ansrejser.dk.

Ans Rejser

Ans Rejser tilbyder en ferie til Friedrichstadt og Sylt med bus

Friedrichstadt og Sylt kan opleves med bus hos Ans Rejser. Denne pakketur byder på et tredages program, hvor der bliver mulighed for at opleve Gottorp Slot, Dannevirke, Sylt, Dybbøl, Ejderdæmningen og naturligvis Friedrichstadt. Denne tur med bus byder på indkvartering på det idylliske Landgasthof Tarp 3-stjernede hotel. Man behøver ikke at rejse langt under Danmarks grænse for at opleve idyl. Tag til Sylt og Friedrichstadt med bus, og kom tæt på den nordtyske kultur, og alt hvad disse destinationer har at byde på. Ans Rejser byder også ind med andre busture til Tyskland, men Friedrichstadt og Sylt busrejsen kan anbefales.

Bustur til Dresden – detaljer på www.ansrejser.dk

Dresden er en af de smukkeste tyske storbyer og er et glimrende sted at tage på ferie til. Ans Rejser tilbyder en bustur til Dresden – den saksiske storbyperle, spækket med betagende arkitektur, sprudlende kunst og nærværende kultur. Tag på bustur til Dresden i Tyskland med denne pakkeferie fra Ans Rejser, der varer fem dage. Inde på ansrejser.dk kan du se programmet, der fx byder på en stor byrundtur, sejltur på Elben samt besøg til Meissen. Uanset om det er første gang i Dresden, eller du er en genganger, kommer denne ferie fra Ans Rejser til at byde på noget nyt og spændende fra den tyske metropol. Busturen her byder også på champagnesmagning, panoramatur og meget andet, som alt sammen er inkluderet i prisen.

Ans Rejser har sammensat et bredt udvalg af pakkerejser til Tyskland. Der er ferier til Friedrichstadt, Sylt og Dresden, som nævnt i artiklen her, men der tilbydes også busture til Berlin, Hamborg og andre byer og egne hos vores nabo sydpå. Se alle mulighederne online på www.ansrejser.dk.