Frokost catering – Frokostordning i Århus hos Frokost+

Bestil firmafrokost som catering. Hos Frokost+ kan du tilmelde dig en frokostordning i Århus. Få mad lige til døren i Østjylland. Hvis du vil læse mere om diner transportable med mulighed for kageordning, så klik ind på www.frokostplus.dk.

Frokost+

Firmafrokost Århus – Levering i store dele af Østjylland

Det er lækkert med firmafrokost lige til døren, og hos Frokost+ har du mulighed for at bestille frokost i hele Århus. Læs mere om firmafrokost catering i Århus på frokostplus.dk, der tilbyder individuelt tilpasset frokost ud af huset. Inde på hjemmesiden kan du se nogle menuforslag og læse lidt mere om, hvad der konstituerer en ordning med firmafrokost hos Frokost+. Der tilbydes frokost catering til virksomheder i Østjylland, hvor der er kælet for ingredienserne. De erfarne kokke laver hver dag frisk mad ud fra de bedste råvarer. Det er også muligt at få kage leveret til kageordning. Der er også andre tilvalgsmuligheder som f.eks. ekstra sundt til salatbaren eller yderligere pålæg til smørrebrød, som man også kan bestille f.eks. til konferencer og møder. Tilmeld dig et frokostabonnement til dit firma i Århus. Læs mere om firmafrokost i ”Smilets By” på frokostplus.dk.

Frokostordning til virksomheder – Mere info på frokostplus.dk

En frokostordning er med til at give et afbræk fra dagens opgaver. Det er lækkert at kunne samle sig med kollegaerne og nyde hinandens samvær i frokostpausen, i stedet for at de ansatte skal ty til kedelige madpakker eller en tur over på den nærmeste grillbar, når klokken slår 12. Frokost+ tilbyder deres frokostordning til hele Århus og omegn samt dele af Østjylland. Servicen er lig førsteklasses frokost diner transportable, hvor der er kræset for de unikke madretter, som naturligvis varierer fra dag til dag og fra uge til uge. Man kommer derfor ikke til at køre træt i en frokostordning, der kan bestilles på www.frokostplus.dk.

Ønsker du en frokostordning med mulighed for tilvalg som f.eks. muffins eller hindbærsnitter til kageordning i virksomheden? Frokost+ tilbyder firmafrokost i Århus og deres cateringservice henvender sig også til andre områder i Østjylland.