Frokostordning eller julefrokost hos Madkonceptet

Madkonceptet leverer catering til borgere i København og omegn. Det vil være oplagt at booke mad ud af huset til julefrokost sammen med vennerne, klassen etc. Flere og flere firmaer afholder også en samlet julebuffet evt. som en af de sidste dage inden juleferien. På madkonceptet.dk kan du også læse mere om nytårsmad – hvis det virkelig, skal være lækkert! I hverdagen har de også travlt med at levere frokost til alle firmaerne, som er tilmeldt deres frokostordning.

Madkonceptet

En fremragende julefrokost – catering til gode priser

Bestil skønne buffeter til julefrokost hos www.madkonceptet.dk. I år leveres flere forskellige udgaver. Deres helt almindelige julebuffet er populær, hvor man får rigtig meget god mad for kuvertprisen. Nogle selskaber ønsker en mere utraditionel julefrokost, hvilket Madkonceptet også kan yde. Deres utraditionelle julebuffet indeholder f.eks. bagte rødbeder, laksetærte og ribssild med estragon – et perfekt valg for dem, der ønsker en lækker såvel som sund julebuffet. Den klassiske julefrokost er naturligvis også en størrelse, som denne cateringleverandør kender til. Der tilbyder de marineret sild, den klassiske laks med dildsauce, mørbradbøf med bløde løg og selvfølgelig risalamande til at toppe hele herligheden af. Dette er den perfekte julefrokost til de forsamlinger, der ikke ønsker at spare på sovsen. Der leveres til København plus udvalgte dele af hovedstadens omegn.

Bestil frokostordninger til din arbejdsplads i KBH

På et tidspunkt får julen sin ende, og vi skal igen tilbage på arbejde. I den helt almindelige hverdag er Madkonceptet også i stand til at hjælpe med maden. Der har de travlt med at fremstille firmafrokost til alle de tilmeldte virksomheder i KBH. Deres frokostordning i København er populær, og den kan tilpasses. På denne måde er det ikke et problem for allergikere eller folk, som ikke spiser kød, at være tilmeldt.

Book allerede mad til julefrokost nu via madkonceptet.dk. Eller overvej, om deres frokostordning til firmaer i København vil være et godt indslag på din arbejdsplads, når juleglæden er forbi.