Garn fra Onion garn og Tilia garn i smukke farver kan købes hos Maskefabrikken

Maskefabrikken har mange forskellige slags garntyper til strik og hækling til salg til gode priser. Her kan du bl.a. læse om Tilia og Onion garn.

Maskefabrikken

Onion garn af økologiske materialer

Hvis du leder efter lækkert økologisk garn, så er Onion garn en super producent til dig. De bruger kun økologiske materialer og ingen sprøjtemidler i deres garner. Deres garn er forstærket med naturlige nældefibre i stedet for nylon, hvilket gør at det er helt plastikfrit. Man forstærker ofte uld- og bomuldsgarn for at det kan holde formerne og klare en tur i vaskemaskinen uden at gå ud af formen, og her bruger man ofte nylon, da det er super stærkt, men Onion garn bruger stærke naturlige nældefibre, som giver garnet en unik naturlighed. En stor del af Onion garn er fremstillet økologisk og med fokus på bæredygtighed, og du finder mange forskellige smukke farver og forskellige garntyper med bl.a. alpaca, bomuld, uld, nældefibre og merinould. Find dit kvalitetsgarn hos Maskefabrikken, hvor du kan søge råd og vejledning om dit strikkeprojekt, om garntyper og producenter af lækkert, blødt kvalitetsgarn.

Tilia garn

Hos Maskefabrikken kan du finde alt i garn og tilbehør til dit strikkeprojekt. Der er strikkebøger, hæklebøger, strikkepinde, hæklenåle og mange forskellige garner i uld, mohair, merinould, alpaca, silke, bomuld, nylon, nældefibre og meget mere. Der er bl.a. en super garntype, som hedder Tilia, som er lavet af 70% mohair og 30% morbærsilke. Mohair minder meget om uld, har alle de samme magiske egenskaber, men er lidt stærkere og lidt blankere. Uld og mohair kan både absorbere fugt, transportere fugt og regulere kroppens temperatur både sommer og vinter. Tilia er lavet af mohair og morbærsilke, som er to super luksusprodukter og det giver en fantastisk blød, smuk og stærk garn med gode egenskaber. Det kan med fordel strikkes sammen med andre garner som fx Onion No. 4 eller Arwetta. Hos maskefabrikken.dk kan du finde Tilia og mange andre garntyper, og du får altid levering inden for 3 hverdage og 14 dages returret samt exceptionel god kundeservice ved alle dine køb.