Godt udvalg af staldinventar og foderhække hos Dan Egtved

Hos Dan Egtved kan du finde mange forskellige slags staldinventar til gode priser. Her er bl.a. foderhække, fodertrug og meget mere til gode priser.

Dan Egtved

Staldinventar til gode priser

Kort efter 1. Verdenskrig vendte Alfred Andersen tilbage til Danmark efter at have boet i USA i over 20 år. Her havde han oplevet smarte bindselssystemer til malkekvæg, som han straks gik i gang med at producere. De Danske systemer var langt forældede, og det smarte Dan-bindsel blev hurtigt et hit i Danmark, da det gjorde livet langt lettere for landmændene. Siden da har Dan Egtved produceret staldinventar i bedste kvalitet og gør det stadig. Der er mange forskellige gode ting til salg i sortimentet, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. Hvis du leder efter staldinventar til gode priser, så kan du finde det på dan-egtved.dk, for her er mange kvalitetsprodukter, som holder hele livet. De laver solide produkter, og du kan finde staldinventar til både kvæg, kødkvæg, malkekvæg og mange andre slags kvægbrug. Læs mere på siden om de gode produkter.

Foderhække i smarte design

Dan Egtved sælger alt i staldinventar, og du kan bl.a. finde et bredt udvalg af forskellige gode foderhække til gode priser i sortimentet. En foderhæk er en smart opfindelse, som gør det lettere at fodre og som sikrer, at alle kvæg får noget at spise, uanset hvor fremme i skoene de er. Ofte, når man kaster en masse foder for en flok, vil det være de stærkeste, som spiser mest, da de undertrykker de mindre stærke. Men en foderhæk er et system med et hul i midten til foder og et ”hegn” rundt om, hvori der er plads til et bestemt antal hoveder. Det vil sige, at hvis man har tolv pladser i sine foderhække, kan tolv dyr spise samtidig af hver. Det sikrer at alle de tolv dyr har lige adgang til foderet, og på den måde undgår man ballade og postyr og man sikrer, at alle ens dyr har adgang til foder, uanset hvor dominerende, de er.