Hav sikkerheden i top med dykkerudstyr som en dykkercomputer fra Ocean Dive

Under havets overfladen gemmer sig en helt forskellig verden, fra den vi kender på landjorden. Har du aldrig været ude at dykke, tænker du nok ikke så meget over at denne undervandsverden findes, men har du besøgt den enten herhjemme eller i udlandet, er det en oplevelse, du aldrig vil glemme. Her åbner sig en fascinerende verden så anderledes og på mange måder eventyrlig i forhold til det, vi kender på land. Er du først blevet fanget og fascineret af livet under vandet, er du måske allerede en erfaren dykker med certifikat og mange dyk i rygsækken. Lige meget om du er erfaren eller nybegynder, så kan du finde alt, hvad du skal bruge til din kommende dykkertur hos www.oceandive.dk. Her finder du en masse andet dejligt dykkerudstyr som blandt andet dykkercomputere, LED Strobe Light fra ScubaPro, dykkertasker, snorkelsæt, dykkerdragter, dykkermasker, karabiner, finner og meget mere.

Ocean Dive

En dykkercomputer der passer til dine behov

En dykkercomputer er noget af det helt essentielle udstyr på en dykkertur, særligt hvis du skal ud at dykke dybt. Her kan det være en stor fordel med en dykkercomputer, der kan vise dig dybden, trykket og lignende undervejs. Hos Ocean Dive har de mange forskellige dykkercomputere til mange forskellige behov. Dykkercomputeren er lige til at have om håndleddet, så målingerne er lige ved hånden. Se de mange forskellige dykkercomputere fra blandt andet Cressi, ScubaPro og AquaLung på www.oceandive.dk.

Hav styr på sikkerheden med LED Strobe Light fra ScubaPro

Mærket ScubaPro laver også et sikkerhedslys med indbygget lommelygte som hedder LED Strobe Light. LED Strobe Light fra ScubaPro har dermed to funktioner, idet den både fungerer som lommelygte under dykket samt som markør under vandet. LED Strobe Light fra ScubaPro udsender periodisk lysblink, som kan ses op til 3 kilometer væk på vandoverfladen. Dermed kan andre se din position under vandet. LED Strobe Light fra ScubaPros to funktioner kan anvendes separat, så du for eksempel blot kan anvende lommelygten efter behov. LED Strobe Light fra ScubaPro forhandles både på www.oceandive.dk og i den fysiske butik på Frederiksberg.