Her kan du prøve alt fra teater højskole til lydteknik højskole

På Musik og Teaterhøjskolen er der gode muligheder for at udvikle på ens evner, både indenfor skuespil på teater højskole eller lyd og musikproduktion på lydteknik højskole.

Musik og Teaterhøjskolen

Bliv en bedre skuespiller på teater højskole

På teater højskole tilbydes der undervisning til dig der har lyst til at møde nye og spændende mennesker, samt at udvikle dine evner og ønsker indenfor skuespillerverdenen. På Musik og Teaterhøjskolen på teater højskole vil du blive hjulpet med at blive mere indstillet og parat til at stå og performe på en scene, foran et stort publikum. Faget på teater højskole er meget baseret på karakterarbejde, fysisk træning, tekstarbejde og meget mere, som vil dygtiggøre dig indenfor teaterfaget. Musik og Teaterhøjskolen lover emner i undervisningen indenfor diverse turneer, forestillinger, soloundervisning, teori og meget mere, hvis man vælger at gå på teater højskole. Alt i alt har teaterhøjskolen til formål at skabe en bedre skuespiller ud af dig, om du enten kommer med meget eller ingen erfaring, så hjælper Musik og Teaterhøjskolen dig på vej.

Start en karriere med lydteknik højskole

På Musik og Teaterhøjskolen er der også mange andre muligheder, som bl.a. lyd og musikproduktion på lydteknik højskolen. Linjen henvender sig til dig som ønsker at sidde og styre alt lydteknikken bag skuespillet, hvor at du bl.a. vil blive oplært i Pro Tools 10 og 11. Din undervisning på lydteknik højskolen vil også blive brugt til studiets koncerter og diverse turneer i landet. Med fagene fra lydteknik højskole vil du blive i bedre stand til at foretage dig ansvar ved live koncerter, live jobs, indspilning af sange og meget mere, som hjælper dig videre ud i fremtiden med en karriere indenfor lyd og musik.

Besøg Musik og Teaterhøjskolen allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at udforske dine skuespillerevner eller arbejde på dine lydtekniske evner, på enten teater -eller lydteknik højskolen.