HIKE sælger blandt andet naturligt hundemad samt hvalpepakker til små hunde

Hundens kost er meget vigtig, da det kan være med til at holde den sund og rask. Derfor har www.hike.dk også et bredt udvalg af naturligt hundemad, og hvalpepakker, som de små hvalpe skal have, så de kan blive fuldvoksne og raske hunde, med god næring og godt helbred.

HIKE

Naturligt hundemad med friske råvarer

En hunds foder, skal ikke have tilsætningsstoffer og andet, som kan være skyld i at den bliver syg. HIKE går op i hundes velvære, og det er også derfor, at du kan finde naturligt hundemad i deres udvalg. Naturligt hundemad er det bedste til din hund, da den vil undgå aromaer og farvestoffer, i blandt andre tilsætningsstoffer, som ikke er sundt for hunden. I stedet vil naturligt hundemad indeholde gode og friske råvarer, med alt hunden skal have, for at være sund og rask. Du kan også finde kornfrit naturligt hundemad, som ikke indeholder ris, majs og andre kornprodukter. Alle hundeejere elsker deres hund, og for at værne om dens velvære, vil det være en god ide, at du finder naturligt hundemad fra HIKE.

Find de rette hvalpepakker

Hvalpe er meget anderledes end en fuldvoksen hund, og de kræver også noget andet foder, da de vokser meget hurtigt på kort tid. Du kan hos HIKE finde de rette hvalpepakker, der vil given hvalpen den næring den har brug for, når den vokser. Du kan desuden også være sikker på, at hvalpepakker ikke indeholder tilsætningsstoffer som aromaer og farvestoffer, der ikke er godt for hunden. Det er kun naturlige og friske råvarer, som hvalpen har brug for. Hvalpepakker kan ikke undværes, når der er små hvalpe i hjemmet, og for at komme godt fra start, vil det være ideelt at du vælger den, der giver mest mening. Det er uanset om det er kornfrit eller ej. Du kan finde alle dine hvalpepakker hos HIKE, der har sunde løsninger til hundens kost.