Højskoleophold på Musik og Teaterhøjskolen

Hos Musik og Teaterhøjskolen kan du få et frirum, hvor du kan koncentrere dig om at udvikle dine kreative egenskaber på et høj plan. Tag et højskoleophold før du starter på studiet, det er det værd!

Musik og Teaterhøjskolen

Musik og Teaterhøjskolen ligger i Sønderjylland helt præcist i Toftlund, og her kommer unge mennesker fra hele landet i halve eller hele år og bruger al deres energi og fokus på kreative udfoldelser samt det stærke sociale samvær. På Musik og Teaterhøjskolen bliver der undervist i dans, teater, musik, elektronisk musik, lydteknik, sang og nycirkus. Du vil helt sikkert kunne finde lige den linje, der passer bedst til dig, og alle linjerne udveksler hele tiden og har også meget fællesundervisning. Der er mange forskellige dygtige og professionelle lærere, som kan skyde din udvikling i gang på Musik og Teaterhøjskolen. Hvis du ikke helt ved, hvad du skal studere, så kan et højskoleophold være en super god ”pause”, hvor du bruger dine kræfter og dit fokus på en anden måde, end du måske har gjort igennem gymnasiet. Der er forskellige måder at udfolde sig kreativt på, og du kan blive sat i gang på denne skønne højskole.

Højskoleophold

Musik og Teaterhøjskolen tilbyder højskoleophold til unge i alle aldre, som trænger til at udfolde sig kreativt og til at lære noget om dem selv. Der er dans, sang, musik, teater, elektronisk musik, lydteknik og nycirkus som linjefag, og der bliver undervist i mange andre ting. Der er altid noget at lave, for man er omgivet af andre kreative unge, som har masser af god energi til at lave projekter sammen, hygge sig, gå tur og nyde hinandens selskab og kreative energi. På et højskoleophold kan man lære meget om sig selv, og man kan prøve kræfter med ens kreative evner og overveje, om det er noget man skal gå videre med. Mange bruger også højskoleophold som et springbræt for at søge ind på fx Musikkonservatoriet eller Scenekunstskolen. Du vil helt sikkert lære meget om dig selv på denne skønne højskole sammen med alle de andre dejlige unge energiske mennesker.