Hold din hund sund og rask med foder og kosttilskud fra www.hike.dk

Vil du være helt sikker på at din hund får sund og god hundemad hver eneste dag, med alle de næringsstoffer den her brug for, for at trives? Så er HIKE det helt rigtige sted at shoppe. Her forhandler man nemlig hundemad til fordelagtige priser, og har helt sikkert også hundemad på lager, der passer perfekt til din hund. Du finder desuden også en række forskellige typer kosttilskud til hunde, der kan være et fremragende supplement til den daglige kost, særligt for hunde der er lidt oppe i årene eller døjer med slidte led. Læs mere om begge dele herunder.

HIKE

Sund foder til hunde i alle aldre

Hundemad for sunde hunde, det kunne sagtens være sloganet hos HIKE. Den danske forhandler af hundemad har i hvert fald samlet et godt og velassorteret udvalg af hundemad, og helt sikkert også den slags som din hund har brug for. Alle de forskellige typer hundemad i kataloget, både original, kornfri samt hundemad til hvalpe, holder et højt niveau af kvalitet, og er rigt på næringsstoffer som hunden har brug for. Det er desuden altid en god oplevelse at shoppe i butikken, hvor layoutet gør det nemt at finde frem til den slags hundemad man søger, og hvor kundeservice desuden er venlige og dygtige til at hjælpe, hvis det bliver nødvendigt.

Få en sundere hund med kosttilskud

Foruden kosttilskud til hunde kan du blandt andet også købe kosttilskud til hunde hos HIKE. Vil du gerne være ekstra sikker på at din hund er sund og rask, er kosttilskud til hunde det perfekte supplement til den almindelige kost, lidt ligesom vitaminpiller for os mennesker. Der er ligesom ovre i kategorien med hundemad flere forskellige slags kosttilskud til hunde du kan vælge imellem i kataloget med kosttilskud til hunde, og helt sikkert også den type som din hund har brug for. Kontakt kundeservice, hvis du har brug for hjælp til valg af kosttilskud til hunde eller hundefoder.