Hos Dyrlægens Gård kan du bl.a. købe hundehalsbånd i forskellige varianter og Diapro til gode priser

Dyrlægens Gård har altid et godt udvalg inden for så godt som alt hvad man har brug for til sin hund som hundeejer. Det gælder også hvis din hunds nuværende hundehalsbånd efterhånden er ved at være godt slidt, og skal skiftes ud. Så kan du med sikkerhed finde en velegnet erstatning. Trænger din hund til kosttilskud, f.eks. Diapro til at genskabe balancen i mave-tarm systemet eller Kalm tabletter mod stress, kan du ligeledes finde det i deres katalog. Læs mere i artiklen herunder.

Dyrlægens Gård

Forskellige smarte hundehalsbånd

Der er altid et bredt og godt udvalg at vælge imellem når man besøger www.dyrlaegensgaard.dk, næsten uanset hvilke kategori man klikker ind under. Det gælder også i kategorien med hundehalsbånd, hvor der lige nu er mange varianter man kan vælge imellem. Trænger din hunds hundehalsbånd derfor til at blive skiftet ud efter mange gode gåture, eller skal du måske til at have hund for første gang, kan du roligt regne med at de har et hundehalsbånd i kataloget der passer perfekt til din hund, uanset om du foretrækker hundehalsbånd i læder eller kunststof. Udover hundehalsbånd kan du blandt andet også købe hundesnore og hundelygter til aftengåture. Uanset om man ender med at købe hundehalsbånd, hundesnore eller hundelygter fra kataloget, kan man altid roligt regne med at kvaliteten er i orden.

Diapro med sunde ingredienser

Udover hundehalsbånd og lignende, kan du blandt andet også købe kosttilskud til hunde hos Dyrlægens Gård, deriblandt Diapro. Har din hund problemer med fordøjelsen, og måske dårlig mave, er Diapro som regel et effektivt præparat at anvende. Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende Diapro eller andre produkter fra kataloget med kosttilskud til hunde, kan du altid kontakte kundeservice på siden og få en snak.