Hos Edelmann Kontorservice tilbydes der receptionistservice og telefonpasning med højt serviceniveau

Hos Edelmann Kontorservice har man specialiseret sig i alt der har med receptionistservice og telefonpasning at gøre. Man tilbyder smarte løsninger for mindre virksomheder, der gerne vil have en venlig stemme ud af til, men ikke har størrelsen til at retfærdiggøre ansættelse af egen receptionist. Her er en virksomhed som denne et super oplagt valg; de er både flinke og dygtige til deres arbejde, og sørger for grundigt at sætte sig ind i jeres virksomhed, så de kan repræsentere jer bedst muligt. Læs mere om mulighederne i artiklen herunder.

Edelmann Kontorservice

Receptionistservice

Der er flere grunde til at man bør have Edelmann Kontorservice med i sine tanker, så snart man overvejer at hyre en receptionistservice, eller andre typer telefonpasning. Først og fremmest er der en høflig service til forskel. Fra det øjeblik man retter henvendelse til virksomheden, fornemmer man straks at der her er med et godt firma at gøre, som sætter en ære i at levere et godt produkt. Det betyder f.eks. også, at de grundigt sætter sig ind i jeres firmas baggrund. Det er selvsagt vigtigt at man som receptionistservice har en grundlæggende viden om de virksomheder man repræsenterer; noget som desværre ikke er nogen selvfølge i branchen, men som Edelmann Kontorservice heldigvis på alle måder sørger for er i orden.

Telefonpasning med høflig service

Prismæssigt kan både receptionistservice og telefonpasning desuden hyres til overskuelige priser. Særligt når det tidligere nævnte høje service niveau og kvaliteten af den service man yder tages med i beregningen. De fleste virksomheder oplever da også, at man både ved receptionistservice og telefonpasning får en god ROI når man hyrer denne slags services, da det ganske simpelt giver ens virksomhed en stærkere og mere professionel profil ud ad til, hvilket jo er vigtigt næsten uanset hvilken branche man arbejder inden for. Vil du vide mere om mulighederne inden for receptionistservice og telefonpasning, så gå ind på www.telefonpasning.com når du har tid.