Hos Kelds Funfood kan du få softice maskine og candyfloss til festen

Både til festivaler, små arrangementer eller fødselsdage i hjemmet, er det rart med lækker dessert. Du kan hos www.kelds-funfood.dk finde alt du skal bruge af mad og maskiner, til alle former for arrangementer. Det gælder blandt andet den rette softice maskine, eller candyfloss som ethvert barn elsker.

Servér lækker is fra en softice maskine

Til det gode sommervejr er der mange, der gerne vil have en kold og lækker softice. Du kan hos Kelds Funfood finde den rette softice maskine, der er et hit til fester, såvel som i boder. Deres softice maskiner kan fås til private, men kommer i god og holdbar kvalitet. Det er helt sikkert også hos dem, at du skal finde din softice maskine til professionel brug. Vil du forkæle dine ansatte med lækker is, så vil en softice maskine være det rette valg. Det er desuden også en god måde at nyde et sommerarrangement på. Skal du holde fest, eller har du brug for en softice maskine til din havnebod, så vil Kelds Funfood have lige det du er på udkig efter.

Gør arrangementet mere festligt med candyfloss

Har du en candyfloss maskine, så skal du selvfølgelig sørge for, at du også har det rette sukker til den. Du kan finde et udvalg af forskelligt sukker hos Keld Funfood, så du kan få den rette candyfloss. Du kan få sukker i den klassiske røde farve, men også i både grøn og blå. Candyfloss kan være en god detalje til forskellige arrangementer, men uanset om du har en maskine til privatbrug, eller til kommercielbrug, så skal du selvfølgelig have det rette sukker. Du kan desuden også finde rør, hvor selve candyflossen skal sidde på. Det kan du helt sikkert heller ikke undvære. De er nemlig lavet specifikt til brug til candyfloss. Hvis du har brug for sukker til candyfloss, så er det en god ide at tage ind forbi kelds-funfood.dk.