Hos SnipeNStrike finder du de bedste produkter indenfor jagttøj og tilbehør – Køb bl.a. camouflage ansigtsmaske og camouflage handsker

SnipeNStrike har et stort udvalg af kvalitetsjagttøj og tilbehør. Her finder du bl.a. en camouflage ansigtsmaske og camouflage handsker, så du kan være fuldt camoufleret på din jagt. Kom tæt på byttet med SnipeNStrikes lydløse jagttøj i den bedste camouflage på markedet.

snipenstrike

Camouflage ansigtsmaske

Hos SnipeNStrike finder du de bedste produkter indenfor jagttøj og tilbehør. Du finder blandt andet en camouflage ansigtsmaske, så du kan være fuldt camoufleret, når du skal på jagt. SnipeNStrike laver jagttøj i høj kvalitet, som kan tåle både knubs og ekstreme vejrforhold. SnipeNStrikes camouflage ansigtsmaske er designet i SnipeNStrikes eget camouflagemønster, som skjuler dig fuldkommen. Camouflage ansigtsmasken fås i farverne Forest Ghost og Green Ghost, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dig. Du kan selv klippe i masken uden at stoffet trevler, og på den måde er du sikker på at få en form, som passer til dit ansigt. Du kan også anvende masken som halsvarmer, eller hvad du ellers kunne tænke dig. Kom tæt på byttet med en camouflage ansigtsmaske fra SnipeNStrike.

Camouflage handsker

Er du på udkig efter camouflage handsker i god kvalitet? Så finder du, hvad du søger hos SnipeNStrike. Her finder du praktiske og behagelige camouflage handsker i specialdesignet camouflagemønster. Med camouflage handsker fra SnipeNStrike behøver du ikke at gå på kompromis med hverken komfort eller funktion. Handskerne er nemlig både slidstærke, praktiske og bløde at have på. Overfladen på handskerne er vandafvisende og holder kulden ude uden problemer. Camouflage handsker fra SnipeNStrike kommer med en magnetlukning på pege- og tommelfinger, så det er let at åbne til fingrene. Handskerne er perfekte til det kolde vejr, og camouflagen fra SnipeNStrike holder dig fuldkommen skjult for byttet. Handskerne fås i farverne Forest Ghost og Green Ghost i SnipeNStrikes eget camouflagemønster.

Kom tæt på byttet med camouflage ansigtsmaske og camouflage handsker fra www.snipenstrike.com.