Hos Storgaard Biler kan du bl.a. købe en Seat Arona og en Hyundai i20 til gode priser

Hos Storgaard Biler kan du købe mange af markedets bedste biler til prisen, som eksempelvis de populære Seat Arona og Hyundai i20. De to bilproducenter er da også dem, som bilforhandleren forhandler, men som du kan se inde på storgaardbiler.dk, så kan du også købte brugte biler fra mange andre mærker.

Storgaard Biler

Seat Arona er en super smart bil

Seat Arona er en af danskernes mest foretrukne biler. Og så snart du har prøvet at køre i en, så ved du også hvorfor. Bilen har mange gode og praktiske karakteristiske træk, idet du i en Seat Arona får alt fra et hjælpsomt bakkamera, træthedsovervågning og regnsensorer, som kontrollerer vinduesviskerne, når det begynder at regne. Foruden selv at vælge farven på din Seat Arona, kan du også selv vælge størrelsen på din motor, ligesom du endda også kan vælge diesel, hvis du foretrækker det frem for benzin. Derudover er Seat Arona også kendetegnet ved at være enormt rummelig. Således kan den prale af et bagagerum på hele 400 liter, så der er plads til at tage hele familien på tur – med alt, hvad det indebærer.

Den populære Hyundai i20

En anden populær bil, som forhandles hos Storgaard Biler, er Hyundai i20. Ligesom Seat Arona har Hyundai i20 også vundet mange bilejers hjerter med den imponerende rummelighed. 326 liter kan du fylde i bagagerummet, hvis du køber en Hyundai i20. Og ikke nok med det, har den sydkoreanske bilproducent i Hyundai i20 valgt at satse på grønne løsninger til glæde for dig, den næste generation og kloden. En række innovative teknologier i bilen reducerer nemlig både brændstofforbruget og CO2-udledningen. Andre lækre og brugbare detaljer tæller bl.a. et førersæde, der er højdejusterbart, selealarm og sidespejle, som du kan justere elektronisk. Så hvorfor ikke købe en elegant og praktisk Hyundai i20 hos Storgaard Biler allerede i dag? For med rigtig meget bil for pengene, kommer du bestemt ikke til at fortryde det.