Hostesimulator til lindring af hoste

Lider du af store problemer med hoste eller kender du end er gør, så er en hostesimulator et godt produkt, der kan lindre og afhjælpe hoste. besøg Maribo Medico og læs mere om deres professionelle Nippy hostesimulator.

Nippy hostesimulator

Maribo Medico er en virksomhed, der har specialiseret sig i at forhandle produkter, der kan afhjælpe og lindre forskellige livsstilssygdomme eller sportsskader. Hos Maribo Medico kan du finde professionelle produkter og løsninger inden for søvnapnø, KOL, astma, kardiologi, diabetes og digital sundhedsmonitorering. Læs mere om deres kvalitetsprodukter på deres hjemmeside www.maribomedico.dk. Lider du for eksempel af stærk og smertefuld hoste, så kan Nippy hostesimulator anbefales. Nippy hostesimulator er enkel og intuitiv at bruge, hvilket gør, at du hurtig og nemt kan komme i gang med at få lindret din hoste. En hostesimulator fungere ved, at du i forbindelse med hoste tager en maske på, hvor der derefter kan ydes hjælp til dine lunger under din hoste. Nippy hostesimulator kan yde et tryk op til 60 cm H2O ved maske og den kan både køre positiv og negativt tryk. Med Nippy hostesimulator følger der en fjernbetjening med, så du kan både starte din hostesimulator manuelt eller ved hjælp af fjernbetjening. En hostesimulator er yderst lindrende for folk med rygmarvsskade eller neuromuskulær svaghed. Nippy hostesimulator er specielt egnet til at bistå ved hoste, hvis det eksspiratoriske flow under hoste er svært reduceret på grund af træthed. Der er forskellige indstillinger på Nippy hostesimulator, så den kan indstilles efter de behov, du har brug for. Er du i tvivl om, hvordan Nippy hostesimulator virker eller har du andre spørgsmål angående Maribo Medicos mange professionelle produkter og løsninger, så kan du altid kontakte Maribo Medico på www.maribomedico.dk.
Hent hjælp til din stærke smertefulde hoste, besøg Maribo Medico og læs mere om deres Nippy hostesimulator og andre professionelle produkter.