Hybenkerneolie og æteriske olier i den bedste kvalitet

Hedenhus sælger enormt mange forskellige økologiske æteriske olier til gode priser, samt basisolier og faste olier. Læs bl.a. også om hybenkerneolie her.

Hedenhus

Æteriske olier med mange gavnlige egenskaber

Hos Hedenhus kan du finde et enormt stort udvalg af økologiske æteriske olier til gode priser. Æteriske olier kan bruges til mange forskellige ting, for de har alle forskellige egenskaber, og du kan læse meget mere om de enkelte olier på siden. Duftolier kan laves af mange planter, træer, blomster, kerner og nødder, og giver forskellige egenskaber som fx kan bruges, hvis du laver din egen hudpleje og kosmetik. De kan også bruges til at lave flere slags duftterapi, for fx enebærolie har en beroligende effekt på nerverne og kan bruges imod angst og stress, hvorimod eukalyptusolie kan bruges til hudproblemer og skader så som forbrændinger, insektbud, blister og andre infektioner. Der er enormt mange forskellige æteriske olier i butikken, som du helt sikkert vil kunne finde brugbare, hvis du søger efter økoprodukter og kvalitet inden for helse, hudpleje og duftterapi. Klik ind på hedenhus.dk og find lige det, du skal bruge.

Hedenhus tilbyder hybenkerneolie

Hedenhus sælger selvfølgelig også basisolier til produktion af din egen kosmetik. Du kan finde en lækker koldpresset økologisk hybenkerneolie til en super god pris på siden, som er perfekt som basisolie til hudpleje, for den kan blandes med mange ting og vil helt sikkert være noget for dig. De mange forskellige egenskaber gør den perfekt til alsidigt brug. Den har bl.a. helende egenskaber i forhold til tør hud, sår, forbrændinger, blister og den har en god gennemtrængning i huden, men lægger sig også og giver langvarig fugt. Koldpresset økologisk hybenkerneolie bruges ofte af massører på grund af de helende egenskaber og de mange forskellige gode effekter på huden, men der bruges den ofte fortyndet (ca. 10%). Du kan bruge den til at lave dine egne cremer og olier, og du vil helt sikkert få meget ud af at bruge denne superlækre koldpressede hybenkerneolie fra siden.