Investering i solceller på din opsparingskonto

Der er stor efterspørgsel på en god opsparingskonto, hvor pengene vokser i stedet for at blive tillagt negative renter. Sådan en opsparing er mulig hos Crowdton, der tilbyder crowdlending. Det fungerer ved, at dine penge lånes ud til at opføre solceller.

Crowdton

En opsparing i bæredygtig energi er mulig på crowdton.com

Det er sund fornuft at oprette en opsparingskonto, og det er et emne, som Crowdton også får rigtig mange henvendelser om. Nogle ønsker en opsparing til det kommende barn, imens andre ønsker en pensionsopsparing til de gyldne år. Lige meget hvor henne i livet, man er, så er det en god idé at spare op. Vi ved aldrig, hvad morgendagen bringer. En opsparingskonto er et skjold mod negative forandringer. Den gør os i stand til at leve godt, selvom vi er i modvind, men den giver os også mulighed for et bedre liv i gode tider. Der er rigtig mange danskere, som desværre har pengene stående i banken til 0 % i rente. Endnu værre er det for dem, som modtager en negativ rente på formuen. Det er skrækkeligt at se de penge, man har knoklet for, forsvinde år efter år. De negative renter er en naturlig konsekvens af de gebyrer, som Nationalbanken pådutter de forskellige danske banker for at have penge stående. De danske banker giver så en stor del af disse gebyrer videre til os i form af negative renter. Vil du gerne ud af dette system? Så overvej en opsparingskonto hos Crowdton, hvor crowdlending og bæredygtighed er de to bærende temaer. I stedet for at miste penge hvert år, så tjener du penge, ganske passivt!

Investering i solceller med et nyt crowdlending koncept

Crowdlending hos Crowdton handler om investering i solceller. Det er fordi, at solceller er fremtiden. Derfor er det også lukrativt at investere i solceller. Det er et rigtig godt tidspunkt at træde ind i solcelleinvesteringer. Crowdlending hos Crowdton sikrer opførsel af større solcelleprojekter. Din kapital er med til at gøre fremtiden mere grøn. Slå et slag for klimaet allerede i dag!