JEMA LIFT forhandler vareelevatorer og løfteborde til industri

Skal du bruge et løftebord til industri eller en vareelevator, så er det JEMA LIFT du skal kontakte, for her får du det bedste og mest holdbare tilbud.

JEMA LIFT

Løftebord til industri

JEMA LIFT har over 40 års erfaring med at designe, udvikle og producere løfteborde, lifte og elevatorer til både danske og udenlandske virksomheder. Skal du bruge et løftebord til industri, så er der mange forskellige modeller at vælge imellem, som du kan se på hjemmesiden jemalift.dk, og du kan selvfølgelig også få et tilbud på et specialfremstillet løftebord efter dine egne mål, som opfylder præcis dine behov. Deres løfteborde kan bruges til mange forskellige formå, og kommer i forskellige størrelser. De hydrauliske stempler som løfter bordet – enten direkte eller på indirekte gennem saksearmene – er super stærke, og der er løfteborde til industri som kan løfte biler samt langt tungere ting. Et løftebord til industri kan bruges til arbejdsplatform, til intern logistik samt til mange andre ting i en virksomhed, som arbejder med tunge materialer. De fungerer fejlfrit og holder i årevis, og kan være uundværlige redskaber i det daglige arbejde.

Den helt rette vareelevator

Skal du bruge en vareelevator, så kan JEMA LIFT også hjælpe. De har mange års erfaring med at designe, producere og installere elevatorer hos forskellige kunder, der skal have løftet gods eller varer fra et niveau til et andet, og de tilbyder totalentrepriser, hvor vareelevatoren produceres på deres fabrikker i Danmark og installeres af de dygtige installatører, som analyserer din virksomhed og finder den helt rette løsning hos jer. Hvis du bestiller en vareelevator, så kan du være sikker på, at du får kvalitet for pengene. Der er mange forskellige modeller, både elevatorer med døre, men også fritstående elevatorer med afskærmning, som gør det hele lidt hurtigere at transportere gods op og ned imellem etagerne. Du får en specialløsning produceret i Danmark af eksperter med over 40 års erfaring, og du kan være sikker på, at det er en løsning, der holder i årevis og som vil gøre livet lettere i jeres virksomhed.