Kabeltromler og Micro SD kort – Hurtig levering

Køb kabeltromler og Micro SD kort hos Av-Cables.dk, som er førende, når det kommer til alt inden for elektronik, kabler og tilbehør. Yderligere finder du et bredt udvalg af powerbanks, trådløse muse, routere og naturligvis de nye Apple AirPods. Læs mere i artiklen her, eller køb på under fem minutter via www.av-cables.dk!

Av-Cables.dk

Av-Cables.dk – Køb en kabeltromle billigt

Bestil en kabeltromle i hårdført plastik hos Av-Cables.dk, som bl.a. tilbyder kabeltromler med EU jord og uden. Der forhandles bl.a. tromler med kabel fra UNITE, der fås med og uden jord. Køb dem i mange længder, så du er sikker på at have kabel nok til at rulle ud til den aktuelle opgave. Udvalget er både relevant til den professionelle elektriker såvel som til den private husejer, der ønsker at kunne forlænge ledningen ud i haven f.eks. til hækkeklipperen. Med deres kæmpe udvalg finder du alt det nødvendige i strømledninger og strømkabler. Udover kabeltromler er der også en del at vælge imellem inden for stikdåser, el spareskinner og forgreningsled, samtidig med at der er penge at spare på PowerCube, USB stikdåser og meget mere inden for el artikler og stikdåser. Av-Cables.dk udmærker sig ved at kunne tilbyde nogle af de bedste priser, når det kommer til tromler med kabler og meget andet.

Alt i Micro SD kort – Spar mange penge!

Du finder også Micro SD kort i udvalget på www.av-cables.dk. Disse er perfekte til kameraet på ferien, så man lige har plads til lidt ekstra billeder, uden at der står 0 MB plads tilgængeligt på displayet. Hvis du vil have frihed til at kunne klikke løs uden at skulle været bekymret for kapaciteten, skal du have fat i et ekstra eller to Micro SD kort. I år 2020 er man i stand til at få rigtig meget plads for rigtig få penge. Det betyder, at du kan købe mange gigabyte til under 100 kroner! Se, det var noget, man ikke kunne drømme om for blot 10-20 år siden. Av-Cables.dk forhandler kvalitets Micro SD kort fra anerkendte mærker som f.eks. Kingston og SanDisk. Det er to at de helt store spillere, når det kommer til hukommelseskort til kameraer, men også smartphones, tablets og computere, som også understøtter SD-teknologien.

Bestil kabeltromler og Micro SD kort til lavpris hos Av-Cables.dk.