Køb bomberør på tilbud samt andet i fyrværkeri på www.kongkrudt.dk

Shop bomberør, nytårsraketter og fontæner til stærke priser på Sjælland. Kong Krudt tilbyder salg af fyrværkeri til afhentning i Næstved. Det er muligt at bestille i butikken eller på kongkrudt.dk.

Kong Krudt

Bomberør fra Royal – afhentning i butik i Næstved

Det klassiske bomberør er en favorit blandt danskerne. Hvis du leder efter smukke bomberør til nytårsaften, så kan mærket Royal anbefales. Kong Krudt forhandler en lang række af Royal bomberør, men også fontæner i samme kategori på kongkrudt.dk. Køb bomberør og fontæner individuelt, eller spar penge på flot fyrværkeri ved at vælge en multiboks med lidt af det hele. Når du køber hos Kong Krudt, så slipper du for at køre ud på en brakmark. Det er selvfølgelig ikke muligt at sende bomberør, nytårsraketter, fontæner osv. med posten, men det er muligt at afhente direkte fra butikken i Næstved. Salg af bomberør, bomberaketter, fontæner m.m. starter allerede d. 15. december, og der er mulighed for at se varerne ved prøveafskydningen d. 27. december i Næstved.

Kong Krudt sælger fra det største sortiment af fyrværkeri på Sjælland

Glæder du dig også til nytårsaften anno 2019? Gå ikke glip af det store fyrværkeri salg hos Kong Krudt med masser af tilbud, som starter allerede fra d. 15. december. Køb billigt fyrværkeri fra kvalitetsmærket Royal, som er med til at sætte farver på aftenen, hvor 2019 bliver til 2020. Dette fyrværkeri salg finder sted fra Kong Krudt i Næstved. Afhentningen foregår også i butikken. Om end du mest er til bomberaketter, fontæner eller fyrværkeri batterier, er der også noget til dig online hos Kong Krudt. Tag et kig på www.kongkrudt.dk, og bestil fyrværkeri fra egen computer af. Så slipper du også for køen ved afhentning!

Gør en god handel på Royal fyrværkeri, der er af bedste kvalitet. Det store salg finder sted i Næstved, hvor du finder Sjællands største udvalg af bomberør, fontæner, nytårsraketter og batterier. Det er en virksomhed med erfaringer helt siden 2002, og som derfor også kan vejlede på højt niveau. Læs mere, og bestil online på kongkrudt.dk.