Køb brændetårne og brændeklodser hos Den Gamle Brugs

At få varme fra sin brændeovn kan give i en del arbejde, hvis man gerne selv vil hente, kløve og stable sit brænde. Der findes dog også en lettere løsning, da man kan vælge at bestille brændetårne. Desuden kan man også investere i brændeklodser, hvis man gerne vil have en hurtig metode til optænding.

Den Gamle Brugs

Hurtig optænding med brændeklodser

Hos Den Gamle Brugs er det muligt at bestille leverancer med brændeklodser. Klodser som disse kan eksempelvis stamme fra afskæringer fra et savværk, og dermed udnytter man alt materiale fra træet. Brændeklodser har den fordel, at de er lette at bruge til optænding og dermed har man en smart og let metode til at tænde op i sin brændeovn derhjemme. Desuden kan brændeklodser være en god varmekilde i de lidt varmere måneder, hvor der stadig er behov for lidt varme, men hvor det ikke er nødvendigt med store stykker træ til brændeovnen. De klodser, der kan bestilles via dgb-braende.dk, er desuden ovntørrede, hvilket betyder at brændeklodserne har en god lav fugtighed og dermed kan bruges med det samme.

Brændetårne er den fleksible løsning

At varme sin bolig op ved hjælp af en brændeovn kræver naturligvis en hel del brænde, og hvis man gerne vil spare lidt af arbejdsbyrden og søger den fleksible løsning, så kan det anbefales at investere i brændetårne. Når man bestiller brændetårne, får man sit brænde leveret i et tårn – dvs. at det allerede af stablet. Ved levering skal man så blot finde et sted, hvor brændet kan stå tørt. Hos Den Gamle Brugs kan man bestille brændetårne med forskellige træsorter – så bliver det snart ikke lettere at få ordnet sit brænde til brændeovnen. Desuden er det muligt at vælge imellem brændetårne, der indeholder ovntørret træ eller træ, der har brug for at tørre. På den måde kan man også tilpasse købet til de behov, man har lige nu og her.