Køb Ida Ising online hos Asta & Alfred

Asta & Alfred en forretning du kan finde i Aarhus og på webshoppen Astaogalfred.dk. Det er en tøj- og interiørforretning, som kan tilbyde børn et helt eksklusivt og lækkert univers med tøj, sko og interiør til alle de mindste børn fra brands som Ida Ising, Cam Cam, Liewood og mange andre.

astaogalfred.dk logo

Ida Ising

Ida Ising er designeren af moderne og smarte pusletasker med inspiration fra 70’erne. Hun valgte at genskabe en af de lækkert udseende pusletasker, da hun selv fik sit første barn og grundet opmærksomheden omkring den startede hun det der i dag kendes som Ida Ising. Den store succes omkring pusletaskerne kom uden tvivl fordi, at de har et udvalg af smarte funktioner og kan rumme alt en pusletaske behøver. Det var grundet den store opmærksomhed fra venner og familie, at hun i 2011 besluttede at producere de mange pusletasker.
Det har gjort at du i dag ikke behøver have en umoderne pusletaske, men kan få dem med et lækkert design i en meget høj kvalitet. Noget som Ida Ising værner om, og er grunden til at man hos Asta & Alfred har valgt at forhandle dem. Derudover fordi pusletaskerne fra har en funktioner, som gør at de bare er mere bekvemme, uanset hvor du er henne. Noget du kan læse meget mere om på Astaogalfred.dk, hvor du også kan finde specifikationer på de mange pusletasker fra Ida Ising.
Så klik ind forbi webshoppen og find et kæmpe udvalg af produkter til dine børn i lækkert design og med masser af funktionalitet. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme ned forbi den fysiske forretning i Latinerkvarteret i Aarhus. Der står personalet klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og vil hellere end gerne vise dig de mange pusletasker fra Ida Ising. Det bliver ikke mere lækkert end at stå i en puslesituation end med en af Ida Isings pusletasker.