Køb flydende håndsæbe og håndsprit med naturlige ingredienser hos Badeanstalten

Hvis du ønsker at skabe en mere naturlig og troværdig samling af plejende produkter til din hud, er www.badeanstalten.dk den rette forhandler for dig. Hos Badeanstalten finder du udelukkende ærlige produkter fremstillet af skønne og rene råvarer til diverse formål og brug. Vælg mellem alt fra velduftende flydende håndsæber og håndsprit til bodyscrubs og ansigtsolie m.m. fra de imponerende sortimenter.

Badeanstalten

Flydende håndsæbe med skønne dufte

Flydende håndsæbe fås i flere skønne varianter hos Badeanstalten, hvor du har mulighed for at vælge den eller de, som du fremover skal vaske hænder i derhjemme. Badeanstaltens flydende håndsæbe forhandles i et lækkert udvalg af velduftende varianter, hvor der er noget for enhver smag. Tag selv et kig på det flotte udvalg med duft af alt fra agurk og mynte til hvid te m.fl., alt efter hvad dine personlige præferencer er. De flydende håndsæber, du finder hos Badeanstalten, er, foruden velduftende og plejende for dine hænder, også 100 % biologisk nedbrydelige, så de ikke skader miljøet, når du vasker hænder.

Optimer din hygiejne med håndsprit fra badeanstalten.dk

Håndsprit er en essentiel del af en ny hverdag, hvor der er fokus på renlighed og god personlig hygiejne. Derfor forhandler Badeanstalten et kvalitetsbevidst udvalg af håndsprit, som du kan indkøbe til et lager derhjemme. Badeanstalten fremstiller 70 % håndsprit, som er utrolig effektiv og dræber mikroorganismer, så du er sikker på det bedst mulige resultat, når du køber håndsprit derfra. For at have en fast plads til din sprit, finder du også flotte og praktiske holdere dertil hos Badeanstalten. Her kan du vælge mellem både sort, sølv og guld.

Tøv ikke med at besøge Badeanstalten, hvis du går op i et grønnere miljø, samtidig med at din hud får det bedste ud af de plejende produkter, du påfører den.