Lad DC-Supply hjælpe dig med at huse både gæster og mandskab i en specialdesignet container

Ingen opgave er for stor, for lille eller fantasifuld, når du i samarbejde med DC-Supply designer din helt unikke container. De står nemlig bag et stort udvalg af kreative containerløsninger til både ophold og erhverv, som du har mulighed for både at leje eller købe alt afhængigt af dine behov.

DC-Supply

Smart design med ophold i container for øje

Står du og mangler ekstra plads til dine gæster i forbindelse med en særlig lejlighed, eller skal du måske snarere huse dit mandskab i forbindelse med et større byggeprojekt? Så kan en container fra DC-Supply være lige det, du står og mangler. Containerne kan nemlig specialdesignes, så de egner sig til ophold og overnatning i både en længere eller en kortere periode. Det betyder blandt andet, at de kan udstyres med både med køkken, bad og toilet, så dine gæster eller dit mandskab ikke lider nogen nød i perioden. Et ophold i container kan nemlig være lige så luksuriøst som et ophold på et hotel. Du kan finde inspiration til en containerløsning, der opfylder dine behov på www.dc-supply.dk.

Container salg – se det store udvalg på dc-supply.dk

Finder du efterfølgende ud af, at den ekstra plads, som containeren giver, egner sig perfekt til en mere permanent løsning for dig, dit hjem eller din virksomhed, har du også mulighed for at købe containeren. Et container salg er nemlig altid en mulighed, også hvis du først har besluttet dig for at leje containeren midlertidigt. På den måde kan drømmecontaineren blive din til evig tid, uanset om du har brug for en mobil løsning til din virksomhed eller et permanent gæsteværelse hjemme på matriklen. Alt kan lade sig gøre, når du i samarbejde med teamet hos DC-Supply får dine containerdrømme til at gå i opfyldelse.

På dc-supply.dk kan du selv gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder og finde inspiration til din egen containerløsning blandt de mange projekter, DC-Supply allerede har hjulpet med at gøre til virkelighed.