Lækker buffet til konfirmation og brunch ud af huset

Bestil lækker buffet til konfirmation og brunch ud af huset i København hos Madkonceptet. Deres cateringoplevelse tilpasses enhver kundes behov, hvilket gør diner transportable fra madkonceptet.dk til en unik smagsoplevelse. Der kan f.eks. tages højde for veganere og vegetarer.

Madkonceptet

Madkonceptet – Buffet til konfirmation i København

Bestil buffet til konfirmation hos Madkonceptet, som leverer lækker konfirmationsmad ud af huset. Årets konfirmationsbuffet fås med et hav af lækre retter, som gæsterne selv kan gå og tage af efter ønske. Der er f.eks. brushetta med tunmousse, grillet kyllingsticks, pastapenne med oliven og peberfrugt, citrusstegt laks og andet skønt af de bedste råvarer. En buffet til konfirmation fra Madkonceptet fås til en rigtig god pris, og det er muligt at tilkøbe brød samt smør. Du vælger selv, om du ønsker levering af konfirmationsbuffet i København, eller du vælger at hente selv. Madkonceptet er ikke kun specialister i diner transportable til konfirmationer i KBH. Du kan også bestille catering til andre begivenheder i hovedstaden via www.madkonceptet.dk.

Brunch ud af huset i hovedstaden

Bestil brunch ud af huset fra Madkonceptet, som er specialist i denne kombination af morgenmad og frokost, som vi danskere har adopteret udefra. Hos Madkonceptet vælger man selv de ønskede brunchretter, og man betaler for antal. Det betyder, at du altid ender med individuel tilpasset brunch ud af huset. Madkonceptet leverer både brunch til firmaer og til private. Der er et ocean af kolde og varme brunchanretninger tilgængelige, som du kan vælge fra direkte online på madkonceptet.dk. Det er selvfølgelig også de bedste ingredienser, som danner fundamentet her, og som de dygtige kokke hos Madkonceptet forbereder til perfektion til receptionen, ferniseringen, studenterfesten, eller en anden type begivenhed, hvor en lækker casual brunch er ønsket.

Madkonceptet tilbyder lækker brunch og en fantastisk buffet til konfirmation ud af huset. Læs mere om begge typer af catering på madkonceptet.dk, som tilbyder levering i København og omegn. Denne cateringvirksomhed tilbyder også buffeter til nytårsaften og julefrokost samt en frokostordning til firmaer, som du også kan læse mere om online.