Læs alt om body med tryk og hagesmæk med navn hos lillekry.dk

Lille Kry sælger mange forskellige slags babyudstyr og babytøj i bæredygtig kvalitet. Læs mere om bl.a. body med tryk og om hagesmæk med navn her.

Lille Kry

Køb en body med tryk og giv en personlig og smuk gave

hvis du gerne vil give en personlig gave til et barn, så er en body med tryk måske lige sagen. En body med tryk kan se ud på mange forskellige måde, og der er forskellige med søde og sjove budskaber på, som fx ”vil du komme til min barnedåb?” eller ”du kan godt klare det far.” De smukke designs er lavet i bedste naturlige kvalitet, som ingen skadelige stoffer indeholder og som er blødt og behageligt for barnet at havep på. Dit barn vil uden tvivl elske en lækker blød body med tryk, som sidder dejligt tæt og er helt blød. Der er mange forskellige smukke designs og farver, og de er lavet i super dejligt og bæredygtigt materiale. De smukke bodystockings kan købes i sæt med fx teksten: ”vil du være min fadder?” og det er helt sikkert noget, der kan få smil frem på familiemedlemmernes læber. Læs mere på lillekry.dk.

Hagesmæk med navn – Lavet af gode materialer og økologisk bomuld

Lille Kry sælger også hagesmække, og du kan selvfølgelig købe en hagesmæk med navn til dit barn. Det er en sød gave, og du kan skrive små personlige tekster, som fx ”Malik, mormors solstråle” eller andre små ordspil med barnets navn. Du vil helt sikkert kunne finde den helt rette hagesmæk med navn til dit barn i butikken, for der er mange smukke farver at vælge imellem. De er lavet af rester fra den øvrige miniproduktion af børnetøj, og det er altså gode materialer. Ofte bruges der økologisk bomuld, og du kan få navn på smækken med almindelig strygevinyl. Du kan også bestille en hagesmæk med navn og glimmer, hvis den skal være ekstra fin. De flotte designs og den bløde kvalitet gør dem til et hit for de små børn. De er behagelige at have på og har en stærk sugeevne, så de kan holde en del savl eller suppe.