Leverandør af kølebokse og køleskabe

Combicool er en af Danmarks største leverandører af kølebokse og køleskabe. Du kan for eksempel få en kompressor køleboks eller et vinkøleskab.

Kølebokse

Combicool forhandler mange forskellige kølebokse. Blandt Combicools sortiment af kølebokse finder du alt lige fra små transportkølebokse til store kølebokse, som du kan have stående i dit skur. Det er altid godt at have en køleboks i huset, for i tilfælde af, at dit køleskab eller din fryser går i stykker, kan du benytte en køleboks som en midlertidig løsning. Desuden er det praktisk at have en køleboks, hvis du skal på picnic og gerne vil have en kold flaske hvidvin med. Du kan også bruge en køleboks til en god strandtur, hvor du gerne vil have et par kolde øl med.

Kompressor køleboks

En kompressor køleboks har mange fordele, hvis man måler i forhold til en almindelig køleboks uden kompressor. For det første bruger en kompressor næsten ingen strøm, og en kompressor køleboks er derfor miljøvenlig. For det andet afhænger den temperatur, der skabes inde i en kompressor køleboks ikke af omgivelserne, og du kan derfor få et godt resultat med din kompressor køleboks, uanset om det er 20 grader eller -15 grader. For det tredje er en kompressor ikke specielt dyr i forhold til et køleskab i fuld størrelse, og en kompressor køleboks kan derfor benyttes i små husholdninger, for eksempel til studerende.

Vinkøleskab

Hos Combicool kan du også få køleskabe, som er specielt fremstillet til ét enkelt formål – at køle vin ned. De vinkøleskabe, du kan få hos Combicool, er af allerbedste kvalitet, og du kan ikke få en vin i en mere perfekt temperatur, end lige når flasken kommer ud fra et af Combicools vinkøleskabe. Et vinkøleskab fra Combicool er fast inventar i alle vinkendere og professionelle vinanmelderes stuer, og til den billige pris, der er tilknyttet Combicools vinkøleskabe, kan du nu også få dit helt eget vinkøleskab. Læs mere om dem her.

Combicool er specialister i kølebokse, minikøleskabe og vinkøleskabe. På www.combicool.dk kan du for eksempel læse om vinkøleskabe af kendte mærker eller om kompressor kølebokse. Besøg hjemmesiden for at blive klogere.