Levering af firmafrokost i Aarhus – catering i særklasse

Hvorfor undvære en god frokost på arbejdspladsen, bare fordi det er svært at få tid til at pakke den? Det er en af de opgaver, som giver god mening at få hjælp til, og Frokost+ er i den grad en hjælpende hånd, der tilbyder frokostordning til store og små firmaer i Aarhus. Find info om catering på www.frokostplus.dk, hvor kuvertpriserne starter lavt, men hvor madkvaliteten altid er i top samt med muligheder for vegetarer.

Frokost+

Firmafrokost til alle virksomheder i Aarhus, Hørning, Skanderborg osv.

Ønsker du også firmafrokost nær Skanderborg? Eller holder jeres virksomhed til i en anden østjysk by som f.eks. Galten, Horsens eller Randers? Frokost+ tilbyder ikke blot firmafrokost til Aarhus, men andre byer kan også nyde god mad i den daglige frokostpause. Hos frokostplus.dk lever de af tilfredse kunder. De prøver at imponere, også en helt almindelig mandag. Ugemenuen varieres, og man kan forvente noget spændende hver dag. Kokkene er dygtige til også at hente inspiration fra udenlandske køkkener, der bringer noget eksotisk ind i den travle hverdag. Dog skal der også være plads til det danske, fordi mange indbyggere i Aarhus ønsker også elementer fra gammeldags, danske retter til firmafrokosten. Abonnementet er fleksibelt, hvor ekstra ting også kan vælges til. Er der et specielt møde, hvor der er ønsker om forplejning? Bestil f.eks. en platte med tapas eller sandwich, og nyd god mad til brunch eller lignende.

Catering til den kræsne og kvalitetsbevidste virksomhedskunde – Frokost+

Frokost+ har et rigtig bredt menu-udvalg. Husk på, at menuen varierer, men inden du tilmelder dig, er det måske rart at se nogle eksempler på deres catering. Den står nemlig på livretter. Hver dag kommer der en varm ret, men der vil også være noget tilbehør og evt. en suppe eller koldskål. Så vil der være en kold ret, som også kunne være tapas og selvfølgelig noget ekstra sundt. Det sunde element kunne bl.a. være råkost eller en rig salat. Der vil også være en sprød salat med nogle fantastiske ingredienser og ost. Det varierer selvfølgelig fra dag til dag, hvad deres catering i Østjylland byder på til dit firma.