Madkonceptet tilbyder fx frokostordning og tapas menu i København

Den tilbudte frokostordning hos Madkonceptet er en glimrende mulighed for virksomheden, der tager medarbejderne seriøst. En varieret, sund og velsmagende buffet er med til at få alle i firmaet til at have mere energi efter frokostpausen. På madkonceptet.dk kan du også læse mere om catering til events i København. Der tilbydes heriblandt en stor tapas menu, du frit kan vælge fra.

Madkonceptet

En nuanceret frokostordning ud af huset

Mange virksomheder er allerede kommet med på vognen. En frokostordning giver et godt udbytte både med henblik på holdånd, individuel morale, effektivitet, tilfredshed med arbejdspladsen og meget mere. Madkonceptet tilbyder den muligvis bedste frokostordning i hovedstaden. Hver dag leveres lækre anretninger ud til virksomheder i København. Hvis du synes, at firmafrokost lyder som en fin ide, så klik ind på www.madkonceptet.dk. En frokostordning fra Madkonceptet varierer fra dag til dag, men der er nogle strukturer, der går igen. Disse er på plads for at sikre en frokostordning, der tilfredsstiller så mange medarbejdere som muligt. Der tilbydes også gebyrfrie løsninger til kostrestriktioner, så hele arbejdspladsen bliver mætte efter den daglige firmafrokost.

Tapas menu som catering – info på madkonceptet.dk

Madkonceptet er især kendt for deres omfattende tapas menu. På madkonceptet.dk finder du info om de mange retter. Du klikker dig selv til antal af retter og de ønskede, så du ender med en tapas menu, der er skræddersyet til dine gæster og dig. Denne mulighed inden for catering i København er populær, da der benyttes de rigtige råvarer af en frisk karakter. Kokkene hos Madkonceptet har også erfaring med de autentiske spanske kokkemetoder, som sikrer den tapas smag, man forbinder med en lokal bar i Spanien. Tapas menu som diner transportable er et sikkert hit til begivenheden i hovedstaden, om end det er til konfirmation, reception eller eventuelt studenterfest, medarbejderfest med mere. Læs mere om deres tapas menu på madkonceptet.dk.

Madkonceptet er især kendt for den spanske tapas menu, men også deres frokostordning, der leveres til firmaer i København. På www.madkonceptet.dk finder du et stort udvalg af muligheder inden for catering i hovedstaden.