Marinebutikken tilbyder blandt andet flot sejlertøj samt Hempel og JOTUN bundmaling til både

Hos Marinebutikken er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtigt udstyr til båd og sejl. Besøg bl.a. den store fysiske butik i Vejle, hvor der er et stort udvalg af bådudstyr og sejlertøj, til gode priser.

Sejlertøj og 1-3 dages levering

Hos Marinebutikken tilbydes der et bredt udvalg af sejlertøj, til konkurrencedygtige priser. Produkterne som findes hos Marinebutikken kan både findes på deres online side, eller i deres store butik i Vejle. Der loves altid 1-3 dages levering, med en fast lav fragt på kun 39 kr. Marinebutikken har et omfattende udvalg af sejlertøj, som er vigtigt hvis du går meget op i sejlture. Der tilbydes både Offshore, Inshore og Racing sejlertøj, så der altid kan findes noget til alles behov og ønsker. Sejlertøjet fra Gill lover høj kvalitet og god funktionalitet, der gør at tøjet virker effektivt og holder i mange år. Der tilbydes ligeledes forskellige plejeprodukter til sejlertøjet, som også findes på www.vejlemarineservice.dk.

Optimal bundmaling i flere sorter til båd

Hos Marinebutikkenfindes der også et stort udvalg af Hempel og JOTUN bundmaling til både. Bundmalingen til både beskytter din båd imod uønskede alger, slim og anden begroning, samt sørger for at din båd altid operer optimalt. Hempel og JOTUN bundmaling til både som findes på www.vejlemarineservice.dk eller i deres fysiske butik i Vejle, findes til gode priser og forskellige størrelser. Der kan altid søges hjælp og guidance til hvilke bundmalingsprodukter du skal vælge, hvis du er i tvivl. Hempel og JOTUN bundmaling kan stort set benyttes til alle slags både, så der altid kan findes produkter til alles behov og ønsker.

Besøg Marinebutikken allerede i dag, hvis du er på udkig efter noget nyt kvalitetsrigtigt sejlertøj eller bundmaling til både. Udvalget af bådudstyr er stort, og kan altid findes i deres fysiske butik i Vejle eller på nettet, hvor der tilbydes hurtig og billig levering.