Mere om e-bogslæsere som Amazon Kindle Paperwhite 3 og Kobo Aura serien

eBookReader.dk er landets førende forhandler af e-bogslæsere, og du kan vælge mellem populære modeller som Amazon Kindle Paperwhite 3, Kobo Aura ONE med flere. Køb din ebook reader online, og hav de bedste bøger i verden tilgængelige ved dine fingerspidser.

eBookReader.dk

eBookReader.dk sælger den famøse Amazon Kindle Paperwhite 3 e-bogslæser

Kindle Paperwhite 3 e-bogslæser fra Amazon er en populær model med plads til 4 GB, hvilket svarer til omkring 3.000 bøger. Med den indbyggede Wi-Fi funktion kan du downloade nye bøger på farten samt gemme dine bøger online, så du har plads til endnu flere med en tilgængelig Wi-Fi forbindelse. Skærmen på 6 tommer er rar at læse på pga. E-ink, så bogstaverne ligner dem på rigtige bøger. Dette er en af de største fordele ved at læse på en decideret e-bogslæser som Amazon Kindle Paperwhite 3 sammenlignet med en almindelig tablet. Amazon Kindle Paperwhite 3 e-bogslæseren er også udstyret med baggrundsbelysning, og vægten er holdt på et absolut minimum. Online på www.ebookreader.dk finder du Kindle Paperwhite 3 fra Amazon og andre modeller fra mærket til de bedste priser, så besøg webshoppen, og find en ny e-bogslæser allerede i dag.

Køb en Kobo Aura ebook reader online på www.ebookreader.dk

Køb en Kobo Aura ebook reader hos eBookReader.dk. Du kan vælge mellem tre modeller på nuværende tidspunkt – Edition 2, H2O og ONE. De afviger lidt fra hinanden og henvender sig til forskellige målgrupper. Det er ikke kun den klassiske Kindle, der er værd at overveje. Andre mærker som Kobo har også udmærket sig, og den bedste model Kobo Aura ONE kommer med unikke features, der løfter læseoplevelsen et niveau op. Køb din Kobo Aura ebook reader på www.ebookreader.dk, og spar. Du kan læse om de enkelte modeller, og se individuelle specifikationer for de forskellige Kobo Aura ebook readers.

Køb en Amazon Kindle Paperwhite 3 e-bogslæser eller eventuelt en Kobo Aura ONE ebook reader hos eBookReader.dk. Online på www.ebookreader.dk finder du også mange andre modeller fra disse to mærker samt Tolino.