Molekylær gastronomi kogebøger og Yakitori grill – www.sousvide.dk

Gå på opdagelse i en kulinarisk verden langt over det sædvanlige. Køb kogebøger til molekylær gastronomi hos SousVide.dk, der forhandler køkkenudstyr af en professionel kvalitet. Køb alt inden for sous vide, Yakitori grill, dehydratorer, sifonflasker m.m.

SousVide.dk

Køb indholdsrige kogebøger til molekylær gastronomi hos SousVide.dk

Hos SousVide.dk finder du en række interessante kogebøger inden for molekylær gastronomi, der kan højne dit niveau. Find gode opskrifter på førsteklasses gæstemad, eller læs dig frem til sous vide i dit eget køkken. Du finder en lang række af sous vide opskrifter – også til hverdagen. Man kan engang imellem have brug for at genopfriske ens kogeteknikker samt hente lidt inspiration fra de bedste i faget, der benytter teknikken hver dag i restauranten. Derfor er det rart at have en samling af kogebøger inden for sous vide og molekylær gastronomi i bogreolen. Slå op på en lang række af lækkerier, og tag din madlavning en tak op. Se udvalget af specialiserede kogebøger i molekylær gastronomi og sous vide på www.sousvide.dk.

Yakitori grill også kendt under navnet Konro

Du har garanteret hørt om den japanske Yakitori grill, som også går under navnet Konro. Du finder både håndlavede og pressede Yakitori grill i udvalget hos SousVide.dk, der er officiel forhandler. De har så småt fundet sig vej til Danmark, hvor flere og flere i restaurationsbranchen, men også i de private køkkener, benytter de unikke Konro grill. De er karakteriserede ved brug af det unikke materiale kaldet diatomit eller kiselgur, der er en sedimentær bjergart, som for mere end 20 millioner siden ikke var andet end plankton. Hvis du leder efter en unik grilloplevelse, så overvej at investere i en Yakitori grill. På www.sousvide.dk findes de i forskellige størrelser, og du kan også købe Konro tilbehør heriblandt specielt kul og gasbrændere. Læs mere om denne særlige, japanske grillteknik i bunden af kategorisiden online hos SousVide.dk.

Køb spændende kogebøger til molekylær gastronomi og sous vide, eller se udvalget af Yakitori grill og Konro tilbehør. SousVide.dk har alt til det private og professionelle køkken online.