Musik og Teaterhøjskolen tilbyder både ophold på danse højskole og højskole med NyCirkus

Har du en interesse indenfor musik og teater og gerne vil lære og forbedre dig på dette område? Så kan du med fordel kigge nærmere på mulighederne hos Musik og Teaterhøjskolen. Herinde tilbyder de alt fra danse højskole til højskole med NyCirkus samt meget mere. Læs mere herunder eller tag et kig forbi hjemmesiden på www.musikogteater.dk.

Musik og Teaterhøjskolen

Danse højskole med kompetente undervisere

Går du med en drøm om at starte et højskoleophold og har du passion indenfor dans, musik eller andet? Så er Musik og Teaterhøjskolen helt sikkert noget for dig. Her tilbyder de blandt andet danse højskole, hvor du vil få undervisning fra højtuddannede undervisere. Dette er den helt rette mulighed for dig, der kunne tænke dig et lærerigt og sjovt forløb, hvor du kan få en masse ny viden indenfor dans, og både teori, historie, koreografi og selve dansen, er noget man vil blive undervist i. Hos Musik og Teaterhøjskolen kan du få en god og spændende oplevelse for livet med nye venner, udfordringer, bevægelse og kreativitet. Derudover kommer du også igennem flere forskellige emner indenfor dansens verden. Læs mere om danse højskole på www.musikogteater.dk.

Højskole med NyCirkus

Elsker du a udfolde dig selv kreativt ved brug af kroppen, og leder du efter en måde, hvorpå du kan gøre dette? Så kan du med fordel tage et kig hos Musik og Teaterhøjskolen, hvor du bliver tilbudt en lang række forskellige muligheder, der gør det muligt for enhver at udfolde sig selv, hvad end det handler om musik, dans, teater eller noget andet. Blandt andet tilbyder de højskole med NyCirkus, hvor du kan opleve forskellige performancekunstarter som teater, dans og cirkus. Her er der mulighed for at lade kreativiteten blomstre og hvor du får mulighed for at udtrykke dig selv gennem forskellige bevægelser, hvorpå du kan formidle en følelse, handling eller stemning med kroppen. Du kan læse meget mere om højskole med NyCirkus på www.musikogteater.dk.