Navnesutten tilbyder MAM sutter med navn og andre navnesutter af god kvalitet

Går du og drømmer om navnesutter, der har dit barns navn indgraveret? Med MAM sutter med navn fra Navnesutten får du sutter af god kvalitet fri for BPA, PVC og phthalater.

Navnesutten

MAM sutter med navn – BPA-fri, phthalat-fri og PVC-fri

Hos Navnesutten finder du markedets største udvalg af navnesutter, heriblandt MAM sutter med navn, der er kendetegnet ved at have en silkeblød kvalitet. Det skyldes at sutterne er fremstillet af SkinSoftTM silikone, hvilket understreger, hvorfor MAM er en af verdens førende producenter af sutter. Denne type sut er desuden et godt valg, hvis du gerne vil have en sut, der er udviklet til at støtte en korrekt udvikling af dit barns tænder og gummer. Generelt skinner det igennem hos Navnesutten, at de går op i både sundhed og kvalitet, da de udelukkende forhandler BPA-fri, phthalat-fri og PVC-fri sutter. Udover MAM sutter med navn finder du navnesutter fra mange andre anerkendte mærker, blandt andet Philips Avent, BIBS og Filibabba. Det er helt sikkert værd at kigge nærmere på det store udvalg på deres hjemmeside.

Navnesutter fra www.navnesutten.dk er en god investering

På www.navnesutten.dk har de som sagt et godt kvalitetsudvalg, når det kommer til navnesutter og sutter generelt. Her er der både fokus på at tilbyde sutter fra de bedste og mest erfarne producenter, og på at kvaliteten er i orden på produktet. Netop derfor er det så smart at købe sutter med navn – det er naturligvis vigtigt at kvaliteten er i orden på den sut, som dit barn putter i munden hver dag, men når du får indgraveret dit navn på sutten, er der også mindre risiko for, at sutten bliver væk i vuggestuen eller dagplejen. En navneindgravering på en kvalitetssut er derfor en god investering. Måske har du allerede prøvet at skrive dit barns navn på sutterne, men den slags er en midlertidig løsning, der mister sin funktion, næste gang du koger sutterne. Hos Navnesutten er navnet indgraveret på navnesutterne, så de både holder til kogning og til slitage. Klik ind på deres hjemmeside, hvis du gerne vil vide mere – og find den sut, der skal graveres med dit barns navn eller en anden selvvalgt tekst.