Officiel forhandler af smukke Willow Tree figurer herunder dyrefigurer

WT Shop er forhandlere af Will Tree figurer, og du kan finde hele sortimentet på hjemmesiden, også de populære Willow Tree dyrefigurer.

En af de officielle forhandlere af Willow Tree figurer

WT Shop er en af de officielle forhandlere af Willow Tree figurer, og på hjemmesiden kan du faktisk finde hele sortimentet til super gode priser. Det hele startede med at Susan Lordi begyndte at skære små træfigurer af piletræ, som hun tog form af i silikone for at kunne støbe dem i polyester. Det skete i 2000, og nu er der flere hundrede forskellige figurer til salg på hjemmesiden, og du kan helt sikkert finde en smuk en, som kan betyde noget helt særligt for dig. Der er mange forhandlere af Willow Tree figurer, for de er super populære og vil helt sikkert også betyde noget særligt for dig. Du kan give en til en, du holder af på en særlig måde. For der er så mange forskellige, at de kan symbolisere alle venskaber eller forhold. Vælg imellem mange flotte og smukke figurer til gode priser på siden. Som en af de officielle forhandlere af Willow Tree figurer giver de gode priser.

Søde Willow Tree dyrefigurer

Kender du til de flotte Will Tree dyrefigurer? Der er forskellige super smukke og søde modeller, og du kan bl.a. finde en sød og nysgerrig kat, som sidder oven på en kasse. Den flotte lille kat har Susan Lordi selv skåret ud i piletræ, og siden er der blevet lavet en silikoneform, som gør det muligt at støbe mange figurer i polyester. Der er mange forskellige super smukke figurer til gode priser på siden, og du vil helt sikkert elske de mange forskellige smukke dyr, som alle er håndmalede. Find en lille søde hundefigur eller en ged eller en okse. Der er mange muligheder, og en Will Tree dyrefigur er en super god gave til en, der kan lide dyr, og som du har et specielt forhold til. Sådan en spreder virkelig hygge på arbejdsbordet og vil helt sikkert være et hit iblandt det yngre publikum. Willow Tree dyrefigurer sælges også hos WT Shop.