Frugt.dk

Økologisk frugt online hos Frugt.dk

Hvis virksomheder gerne vil tilbyde deres medarbejdere det gode valg af ekstra god og lækker kvalitet i frugtordningen, bør man overveje et tilbud om økologisk frugt. Hvis dette er aktuelt, bør man være på udkig efter en frugtleverandør, der tilbyder et lige så stort udvalg af økologisk frugt som konventionel frugt.

Frugt.dk

Værn om medarbejdere og miljøet med økologisk frugt

Mange medarbejdere har et ønske om at spise økologisk frugt og grønt, fordi de er bevidste om, hvordan de behandler miljøet og deres kroppe. Dette bør derfor også være med i overvejelserne, når virksomheden skal vælge hvilken frugtordning, der skal tilbydes på arbejdspladsen. Ved at vælge økologi får medarbejderne tilbuddet om friskt og velsmagende frugt af høj kvalitet, der er sundt både for medarbejderne og miljøet. En leverandør som Frugt.dk tilbyder eksempelvis et rigtigt bredt udvalg af økologisk frugt, hvilket gør det muligt at tilbyde en økologisk, spændende og varieret frugtordning på arbejdspladsen. Virksomheder kan derfor sagtens etablere en frugtordning, der både efterkommer medarbejdernes ønske om økologisk frugt af høj kvalitet og et ønske om et spændende udvalg tilpasset sæsonens udbud af frugt. Det gode valg er få klik væk.

En frugt leverandør med et godt udvalg

For at virksomheder kan få en frugtordning, som medarbejderne bliver glade for, er det vigtigt at leverandøren kan tilbyde et varieret udvalg og kan matche det behov, som den enkelte arbejdsplads har. På hjemmesiden www.frugt.dk kan virksomheder finde et stort udvalg af store og små frugtordninger i både økologisk og konventionel frugt. Desuden kan leverancerne af frugt suppleres med andre snacks som nødder og frugt – man får altså en solid og varieret ordning med sunde mellemmåltider til medarbejderne. Med gratis levering af frugt til virksomhedens adresse får man desuden en lettilgængelig frugtordning lige til døren. Via www.frugt.dk kan man således styre hele virksomhedens frugtordning og eventuelle ekstrabestillinger af frugtkurve og gavekurve med få, lette klik.