Online forhandler af 3M Dual Lock og Olfa knive til fordelagtige priser

Mangler du løsning til at hænge f.eks. vægpaneler og skilte op, så kan 3M Dual Lock være netop din løsning. Her er tale om et produkt, som kan erstatte skruer og nitter som fastgørelsesmetode. Derudover så kan du købe forskellige typer Olfa knive hos BBN Shoppen, til at skære det genoplukkelige bånd ud med.

BBN Shoppen

Smart 3M Dual Lock

3M Dual Lock er som sagt en fastgørelsesmetode til de ting, som du flytter rundt på ofte, hvor du har brug for at de er nemme og hurtige at få ned og på plads. Det kan f.eks. være skilte med tilbud i en butik, hvor tilbuddene ofte skiftes ud. 3M Dual Lock bevarer styrken de første 1000 gange, hvor den åbnes og lukkes, før den mister sin oprindelige trækstyrke. Det betyder, at du har rig mulighed for at pille ned og sætte op, førend den skal skiftes. 3M Dual Lock kan også bruges udendørs, da det kan holde til temperaturer mellem -30 og 70 grader celsius. Det kan således også bruges i skuret, hvor du har alt dit værktøj eller arbejder på hobbyprojekter. Fordelene ved 3M Dual Lock er mange, men særligt monteringstiden er værd at kigge på. Det tager vitterligt ingen tid at sætte op, og du kan finde flere løsninger på bbnshoppen.dk.

Effektive Olfa knive

Hvis du skal skære noget ud, så foretrækker du at have et skarpt blad, så snittet bliver så rent og blødt som muligt. Det kan du få med Olfa knive, som er en række bræk-af knive, også kendt som hobbyknive. Den helt simple fordel ved knivene er, at du altid har et skarpt blad. Dog er Olfa knive gået lidt dybere, og har sørget for, at deres knive er meget økonomiske. Du får således et effektivt stykke værktøj, som kan bruges til de fleste materialer, og hvis materialer sviner bladet til, så har du mulighed for at brække det brugte blad af. Hos BBN Shoppen sælger de Olfa knive i forskellige størrelser og tykkelser, så der er mulighed for at få den helt rigtige kniv til opgaven. Derudover sælger de også bladene enkeltvis, så hvis du allerede har en kniv, så kan du nøjes med at købe bladene hos BBN Shoppen.