Online forhandler af compundbuer og spotting scopes til jagtturen

Pamhule Jagt og Buegrej er efterhånden en relativt kendt forretning inden for diverse slags jagt – og bueudstyr, som mange jægere og hobby bueskytter allerede kender til. Kender du ikke allerede forretningen, kan det bestemt anbefales at kigge forbi, og kigge nærmere på udvalget – ikke mindst hvis du mangler et nyt spotting scope til jagtturen eller gerne vil købe compoundbuer. I artiklen herunder kan du læse mere om begge dele samt butikken.

Pamhule Jagt og Buegrej

Stærkt udvalg af compoundbuer

Det er bestemt ikke udvalget som fejler noget, hvis man besøger Pamhule Jagt og buegrej, med henblik på at købe compoundbuer; tværtimod! Butikken har faktisk et af landets bedste udvalg lige nu, ikke mindst fordi du finder kvalitetsmærker som Hoyt, Bowtech, Prime og Seeland. Alle fire er en del af udvalget i forretningen, og kendes for buegrej i absolut særklasse, ikke mindst compoundbuer. Således kan du selv når du vælger en af de billigere modeller være helt sikker på at der er tale om et godt køb til prisen. Mindst lige så vigtigt er det dog, at medarbejderstaben hos www.iversen-import.dk rent faktisk ved noget om compoundbuer og buer generelt. Du kan derfor altid få hjælp i forbindelse med et køb, hvis du skulle være i tvivl om et eller andet. Klik selv ind forbi butikken, hvis du vil se nærmere på kataloget med compoundbuer.

Spotting scope til din næste jagttur

Mangler du et nyt spotting scope til den forestående jagttur? Så finder du altid et godt udvalg af spotting scopes og lignende jagtudstyr hos Pamhule Jagt og Buegrej. Butikken holder et fornuftigt prisniveau på tværs af alle kategorier, og går ekstra meget op i høj kundetilfredshed – præcist sådan som det bør være i en specialforretning. Når du køber compoundbuer, spotting scope eller en anden type jagt og / eller buegrej kan du i øvrigt glæde dig over fri fragt, hvis du køber for mere end 300,-.