På jagt efter anerkendte mærker som Sauer og Deerhunter til din outdoor-hobby? Så besøg jafi.dk

Som deres navn røber, er JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor stedet for dig, der leder efter alverdens produkter til jægere, fiskere og outdoormennesker. Det danske foretagende er yderst populære, og hvis du læser med her, kan du lære dem og to af de mærker, de sælger, Sauer og Deerhunter, bedre at kende.

JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor

Sauer rifler til jagt i høj kvalitet

At JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor forhandler halvauto rifler, riffelremme og andre produkter fra Sauer, må komme bag på de færreste. For både forhandleren og det populære brand er kendt for at have et enormt stort fokus på høj kvalitet, og netop derfor er de to instanser som skabt for hinanden. Men selvom kvaliteten på produkter fra Sauer ikke er til at tage fejl af, betyder det ikke, at deres rifler osv. koster det hvide ud af øjnene – i hvert fald ikke hvis du handler hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor. Den kvalitetsbevidste forhandler sætter nemlig en ære i at tilbyde deres produkter til billige og gode priser, ligesom de naturligvis også tilbyder prismatch. Hvis du køber en riffel fra Sauer hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor, kan du også få skudt dit våben ind med det samme, da de har deres egen skydebane. Med dem og Sauer går du aldrig galt i byen.

Shop Deerhunter hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor

Deerhunter er et andet populært mærke, der forhandles hos den veletablerede danske forhandler. Hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor kan du fx købe en Deerhunter jakke, men hvis du besøger deres intuitive, flotte og brugervenlige hjemmeside på jafi.dk, kan du selv gå på opdagelse i deres unikke sortiment af produkter fra Deerhunter. Inde på hjemmesiden finder du, foruden produkter fra Deerhunter, alt fra våben og jagtudstyr til fiskegrej, tasker og andre kvalitetsprodukter til jægere, fiskere og friluftsentusiaster. Med jakker og andre produkter fra Deerhunter handlet hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor er du altid i trygge hænder – uanset om du shopper online eller i deres butik.