Privat- og erhvervsrådgivning fra jurister med bred berøringsflade

Advokatfirmaet Rödstenen yder både privat- og erhvervsrådgivning. De holder til i hjertet af Aarhus, og du kan læse meget mere samt kontakte dem på deres hjemmeside rodstenen.dk.

Advokatfirmaet Rödstenen

Arbejdsrelateret rådgivning og rådgivning til privatpersoner

Advokatfirmaet Rödstenen er der for dig, når du har brug for hjælp. Både når du har brug for hjælp som privatperson eller arbejdsrelateret. Advokatfirmaet Rödstenen består af dedikerede medarbejdere med uddannelsesmæssige baggrunde som advokater, advokatfuldmægtige, juridiske konsulenter og advokatsekretærer. På rodstenen.dk kan du læse om hver enkelt medarbejder, og hvilket speciale de arbejder med, samt se et billede af dem. Det giver tillid og tryghed at vide, hvem man taler med i telefonen, eller hvem man kommer for at skulle møde i en rådgivningssamtale. Netop tillid og tryghed lægger Advokatfirmaet Rödstenen stor vægt på i forhold til sine kunder.

Privatrådgivning på mange områder

Ønsker du privatrådgivning deles den op i forskellige områder. Det drejer sig om ansættelsesret, ejendomshandel, dødsbobehandling, arv og testamente, retssager og tvister, byggeri, personskade og skilsmisse og ægtepagter. Handler det derimod om erhvervsrådgivning deles den op i landbrug, retssager og tvister, insolvens, rekonstruktion og konkurs, ejendomshandel, seriesalg og lejeret, kommercielle kontrakter, entrepriseret, internationale forhold, inkasso, selskabsret, restaurationer, tandlæger, ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, generel erhvervsrådgivning og finansiel teknologi. Advokatfirmaet Rödstenen deltager selv aktivt i erhvervslivet, da de enkelte jurister hver især har en bred berøringsflade med det danske erhvervsliv. På baggrund af denne indsigt i erhvervslivets kommercielle og forretningsmæssige forhold, kan de yde en bedre erhvervsrådgivning, da erhvervsrådgivningen på den måde har en forståelse på baggrund af den praktiske indsigt og ikke blot den teoretiske. Hvis du er i tvivl om hvorvidt din virksomhed ønsker erhvervsrådgivning fra Advokatfirmaet Rödstenen, er du meget velkommen til at kontakte dem. En telefonisk samtale eller en personlig samtale ansigt til ansigt vil helt sikkert kunne afklare, om et fremtidigt samarbejde kunne blive aktuelt. Læs mere på rodstenen.dk, hvor du også finder kontaktoplysninger.