Rådgivning i implementering af det smarte ERP system SAP tilbydes hos 2BM

2BM er en dansk IT-konsulentvirksomhed samt software udvikler med ekspertise inden for ERP og SAP. Læs mere om, hvad de kan gøre for din virksomhed.

2BM

SAP – Et effektivt ERP system

2BM er et af landets førende konsulenthuse inden for ERP systemer. De er medlem af verdens største SAP forhandler alliance United VARs, og har i mange år rådgivet mangeartede virksomheder igennem hele implementeringsprocessen. Som ERP system har SAP mange fordele. Det er enormt stærkt og har mange funktioner, så det kan effektivisere din virksomhed på enormt mange områder. Alt fra økonomi og bogføring til lager og materialestyring kan det styre, og det kan forbinde hele virksomheden real-time og på den måde skabe en mere dynamisk global arbejdsproces, hvor der begås færre fejl og arbejdsprocesserne ikke venter unødigt på hinanden. SAP flytter deres teknologiske platform til S4/HANA og stopper understøttelsen af deres øvrige ERP teknologier i 2027, og på 2bm.dk kan du også finde hjælp til denne migration, hvis du allerede arbejder med SAP. De er verdens 3. største udvikler af administrativ software, og deres dynamiske og intuitive interface giver dig en let forståelse af komplekse optimeringsprocesser.

ERP – Entreprise Resource Planning

ERP står for Entreprise Resource Planning og er en paraplybetegnelse for administrative software systemer, som favner bredt og kan rumme mange forskellige arbejdsopgaver i stort set alle mellemstore og større virksomheder. Et ERP system kan styre økonomi, bogføring, HR, salg, distribution, lager, materialestyring og projektstyring. Det hele samles under et intuitiv interface, som gør det let for alle medarbejdere og ledelse af få adgang til lynhurtige analyser samt alle virksomhedens forskellige afdelinger i realtid. 2BM er et IT-konsulentfirma, som kan hjælpe din virksomhed med at implementer et ERP system, og som har mange års erfaring med at analysere virksomheders arbejdsprocesser og finde ud af, hvor der skal effektiviseres, optimeres og digitaliseres. De har arbejdet med en bred vifte at forskellige virksomheder, og sætter virksomhedens egen profil og DNA meget højt, når de foreslår optimerede forretningsmodeller. Deres workshops og foranalyser i samarbejde med ansatte og ledelse giver en respektfuld og tryg implementeringsproces for alle i virksomheden.