Risma Systems tilbyder bl.a. at udvikle en compliance løsning samt et smart værktøj til EBA og EIOPA outsourcing

Risma Systems udvikler compliance løsninger til virksomheder. Læs bl.a. mere her om deres løsninger til EBA og EIOPA outsorcing. 

Risma Systems

Compliance løsning – Smart byg-selv-løsning her

Hos Risma Systems kan du bygge din helt egen compliance løsning, for ikke alle løsninger passer til alle virksomheder. Der er et hav af forskellige regler og regulativer, som hastigt udvikler sig, og virksomheder kan have behov for selv at bestemme hvilke løsninger de vil implementere i deres arbejdsprocesser, for at bevare nogle af virksomhedens strukturer og arbejdsmetoder og udvikle og effektivisere andre. Med en byg-selv-løsning hos rismasystems.com får du hjælp og guidance hele vejen igennem processen og får på den måde en skræddersyet compliance løsning, som passer lige til virksomhedens behov, arbejdsområde og processer. Det hele samles stadig i et system, så det er brugervenligt og let overskueligt for de ansatte, og på den måde sikrer i jer, at i holder jer på den rette side af de relevante regler og regulativer hele tiden. Det er en comliance løsning, der er udviklet i et samarbejde mellem eksperter og virksomheden selv, og det sikrer en tryg implementering og et effektivt resultat.

Værktøj til EBA og EIOPA outsourcing

Virksomheder i den finansielle sektor skal overholde reglerne i den nye outsourcingbekendtgørelse, og der er mange krav at forholde sig til, som kan være svære for virksomheder at overholde. Men Risma Systems har udviklet et værktøj til EBA og EIOPA outsourcing, som gør det let for jer at overholde alle regler i bekendtgørelsen. Det er en brugervenlig softwareløsning, som er udviklet i samarbejde med Plesner Advokatpartnerselskabs IT- og outsourcingsteam som er skræddersyet til virksomheder i den finansielle sektor som fx banker, pengeinstitutter, realkreditinstitutter, betalingsinstitutter, E-pengeinstitutter, sparevirksomheder, fælles datacentraler m.fl. Det giver jer adgang til vurderingsværktøjer og juridiske hjælpetekster, værtøjer til dokumentindsamling og registerfunktion, effektiv brugerstyring der skal sikre en solid vidensdeling i hele organisationen og meget mere. Hvis du vil vide mere om EBA og EIOPA outsourcing, så læs mere på deres hjemmeside om, hvordan jeres virksomhed kan leve op til de krav, som stilles af den nye outsourcingbekendtgørelse.