Ans Rejser

Rom og flodkrydstogt i Belgien og Holland

Kom til Rom med Ans Rejser. Dette rejsebureau tilbyder fx også flodkrydstogter i Holland og Belgien.

Ans Rejser

Rom – arkitektur, gastronomi, kultur og masser af oplevelser

Rom, den evige stad hedder turen hos Ans Rejser, der har fokus på den italienske hovedstad til dem, der simpelthen ikke kan få nok af denne millionby i sydlige Europa. Denne korte tur på fem dage til Rom inkluderer fly fra Billund t/r. Den anden dag kommer man på en byrundtur, og dagen efter er det tid til at opleve Vatikanet, og hvad det har at byde på. Klik ind forbi ansrejser.dk for at se programmet, så du kan se, om denne pakkerejse passer til dine forventninger. Ans Rejser tilbyder flere typer af Italien ferier, og denne rejse til Rom er kun én ud af mange. Det kan nævnes, at der også er en rejse, der kombinerer Rom med Amalfikysten, så klik ind, og se hele udvalget allerede i dag, så der er styr på den næste rejse.

Ans Rejser har et udsøgt flodkrydstogt i Holland & Belgien

Et flodkrydstogt i Holland & Belgien er en oplagt ferie for dem, der ønsker en unik rejse. Det er ikke alle, der overhovedet overvejer et flodkrydstogt, når der tænkes på den kommende ferie, og det er en skam! Det er en luksuriøs og nærvær oplevelse, man aldrig kommer til at glemme. Derfor er det blevet mere og mere populært med disse krydstogter på europæiske floder. Ans Rejser tilbyder et specielt flodkrydstogt i Holland & Belgien, men der er også andre floder i Frankrig, Ungarn osv., som kan bestille online. Der holdes selvfølgelig ind, så det er muligt at opleve destinationerne. Dette krydstogt tager jer forbi Amsterdam, Antwerpen m.m., og det hele afsluttes med en skøn gallaaften.

Er du blevet fristet af et flodkrydstogt på floderne i Holland og Belgien? Så prøv at se mere inde på www.ansrejser.dk, der har de bedste rejseløsninger til skarpe priser. Deres Rom rejser kan også anbefales!