Saga Trim – Køb et løbebånd eller Max Trainer

Se udvalget af løbebånd, motionscykler, crosstrainere m.m. hos Saga Trim. Den verdensberømte Max Trainer fra Bowflex forhandles også via sagatrim.dk.

Saga Trim

Stort udvalg af løbebånd til hele DK

Når det ikke er muligt at trodse vind og vejr, eller lysten ikke er til det, er det rart at have en indendørs træningsmulighed, hvis man løbetræner regelmæssigt. Saga Trim forhandler løbebånd online med mulighed for at prøve i deres store butik. Køb bl.a. løbebånd fra Schwinn, Kettler og Peak Fitness, der alle er mærker med god værdi. Løbeviljen i Danmark er for alvor taget til de sidste årtier, og det betyder flere og flere danskere på stierne – mænd og kvinder, børn og voksne, overvægtige og trænede. Alle har noget at vinde ved at løbe, og det vigtigste er, at man holder formen ved lige. Et løbebånd er med til at muliggøre træningen uanset vejret. Nogle gange har man blot ikke lyst til at forlade sit eget hjem, men man vil stadig træne. Det er rart at have adgang til sit eget løbebånd, og når priserne er så lave som på sagatrim.dk, hvorfor så ikke slå til?

Bestil en Max Trainer fra Bowflex via sagatrim.dk

Få maksimal aktivering og forbrænding. Træn på en Max Trainer, der er en serie af specialdesignede crosstrainere fra Bowflex. De er pladsbesparende, og med en minimal træningstid opnår man seriøse resultater. Køb både Max Trainer modellerne M7, M5 og M3 online via sagatrim.dk. Kvalitet giver resultater både i det lange og korte løb. Hos Saga Trim finder du et stort udvalg af træningsmaskiner, der kan hjælpe dig med at nå den ekstra mil. Få den drømmekrop, som du har ønsket år efter år ved at benytte en Max Trainer fra Bowflex. Der leveres fra eget lager, og hvis du kommer forbi butikken, kan du naturligvis prøve en Max Trainer inden køb. Kom forbi den 700 kvadratmeter store butik i Herlev, og tag en tur! Få prismatch på træningsmaskiner hos Saga Trim.

Bestil løbebånd eller den anerkendte Bowflex Max Trainer via sagatrim.dk.