Salg af børnetøj fra QueenZ og D-Xel

Hos Den blå giraf finder man et stort udvalg af tøj til både børn og mødre, samt legetøj og boligtilbehør. Der forhandles altid et væld af kendte og populære mærker til rigtigt gode priser.

QueenZ børnetøj

QueenZ børnetøj er altid leveringsdygtige i rigtigt skønne kollektioner til piger i alderen 7-16 år. I blandt de mange kollektioner fra QueenZ børnetøj finder man tøj, der passer til enhver stil og tøjsmag. QueenZ børnetøj er dansk design, hvilket tydeligt skinner igennem i QueenZ børnetøjets æstetiske udtryk. QueenZ børnetøj har eksisteret siden 2005 og siden dengang har QueenZ børnetøj vundet stor anerkendelse for deres høje kvalitet, gode priser og lækre design. Man finder en lang række af beklædningsgenstande fra QueenZ børnetøj såsom farverige t-shirts med dyreprint, buksedragter og flotte kjoler. Børnetøjet fra QueenZ har god pasform, hvilket gør QueenZ børnetøjet både behageligt og elegant. Hvad end dit barn foretrækker et lidt råt look, eller et mere til et feminint look med små detaljer og stærke farver, så findes der noget for enhver smag blandt QueenZ børnetøj. Omkring en gang i måneden kommer der nye kollektioner af QueenZ børnetøj til Den blå giraf, så der er hele tiden udskiftning i tøjet og nye smarte designs.

D-Xel børnetøj

D-Xel børnetøj er et dansk børnetøjsmærke, der designer børnetøj til både piger og drenge. Gennemgående for de forskellige kollektioner af børnetøj fra D-Xel er brugen af mange stærke farver, der tilfører tøjet ekstra liv. Derudover anvendes altid en række af sjove motiver til D-Xel børnetøj, hvilket er med til at give hver enkelt beklædningsdel sit unikke præg. Det unikke utryk i D-Xel børnetøjet giver mulighed for at ethvert barn kan skabe sin egen personlige tøjstil. Herudover er priserne hos D-Xel børnetøj overkommelige og altid lave. Dette er en fordel da børn vokser meget og fra tid til anden vokser ud af deres tøj. Til trods for de lave priser blandt D-Xel børnetøj så er de enkelte beklædningsdele skabt af behagelige materialer, der giver god komfort og bevægelighed. Her kan nævnes materialer såsom bomuld og blødt nylon. Besøg Denblaagiraf.dk og find inspiration til børnenes garderobe, og gør en god handel på lækkert D-Xel børnetøj.